بهگزارش خبرنگار ایرنا، گروهی از حوزویان شرکت کننده در این تجمع باشکوه، کفن به تن داشتند و در حمایت همه جانبه از قرآن، مقدسات دینی و رهبر معظم انقلاب اعلام آمادگی کردند، طلاب در این مراسم با سر دادن شعارهایی علیه آمریکا و اسرائیل تاکید نمودند برای جهاد آمادهاند و در برابر دشمنان خواهند ایستاد.
براساس این گزارش شرکتکنندگان در این تجمع بزرگ، اهانتهای آمریکایی و صهیونی در اغتشاشات اخیر به ساحت قدسی قرآن کریم و مقدسات دینی را محکوم و بر ایستادگی در مسیر حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی تا پای جان تاکید کردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: اغتشاشات اخیر نهتنها در مقابل نظام اسلامی بلکه کودتا علیه مردم ایران بود و دشمنان در این فتنه حتی کودکان معصوم را به شهادت رساندند.
آیت الله سید احمد خاتمی گفت: تجمع امروز در ادامه همان تجمع های غیرتمندانهای است که حوزویان بصیر در طول این سالها برای حمایت از نظام اسلامی داشتهاند.
وی در تحلیل حوادث اخیر کشور گفت: تحرکات اخیر کشور توسط آمریکا و رژیمصهیونیستی شکل گرفت و اولین هدف آنها دین بود.
گفتنی است در پایان این تجمع قطعنامهای در محکومیت اقدامات اخیر اغتشاشاگران در اهانت به قرآن و مقدسات اسلامی و همچنین تاکید بر حمایت همهجانبه حوزویان از رهبر معظم انقلاب، قرائت شد.