شناسهٔ خبر: 76895549 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کشف ۳۲ فقره سرقت تجهیزات مخابراتی در کرمانشاه/ ۴ سارق حرفه‌ای دستگیر شدند

برنا- گروه استان‌ها: فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان حرفه‌ای کابل برق و تجهیزات مخابراتی با اعتراف به ۳۲ فقره سرقت خبر داد. برنا- گروه استان‌ها: فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان حرفه‌ای کابل برق و تجهیزات مخابراتی با اعتراف به ۳۲ فقره سرقت خبر داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ سرهنگ محمدرضا یاری با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت کابل برق و تجهیزات مخابراتی در سطح شهر کرمانشاه، رسیدگی ویژه به موضوع و شناسایی سارقان در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس کرمانشاه با انجام تحقیقات گسترده میدانی و استفاده از شگردهای پلیسی، موفق به شناسایی ۴ سارق حرفه‌ای در این زمینه شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: پس از هماهنگی با مقام قضائی، در یک عملیات غافلگیرانه هر ۴ متهم دستگیر شدند که در بازجویی‌های فنی به ارتکاب ۳۲ فقره سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی در نقاط مختلف شهر اعتراف کردند.

یاری در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده و جهت سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم، تحویل مراجع قضائی شدند.

انتهای پیام/