شناسهٔ خبر: 76893748 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

دردسر فوتبالیست‌های ایرانی در جام جهانی ۲۰۲۶

تسنیم : کمپ تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ در حالی مشخص شده است که با محل بازی‌هایش فاصله زیادی دارد.

صاحب‌خبر -

کمپ تمرینی تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ «مجموعه ورزشی کینو» خواهد بود که در شهر توسان از ایالت آریزونا واقع شده است. با توجه به اینکه محل کمپ تیم ملی در آمریکا مشخص شده، بدیهی است که هتل محل اقامت شاگردان امیر قلعه‌نویی نیز در همین حومه باشد.

ایران در دو بازی اول خود در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ باید در ورزشگاه سوفای که در شهر لس‌آنجلس از ایالت کالیفرنیا واقع شده، به مصاف نیوزیلند و بلژیک می‌رود و سفر هوایی شاگردان امیر قلعه‌نویی از آریزونا به لس‌آنجلس چیزی حدود یک ساعت و ۲۵ دقیقه به طول خواهد انجامید.

بازیکنان تیم ملی در بازی سوم خود در حالی در ورزشگاه لومن فیلد که در شهر سیاتل از ایالت واشنگتن واقع شده، به مصاف مصر خواهند رفت که برای رسیدن به سیاتل، سفر هوایی ۳  ساعت و ۱۰ دقیقه‌ای را تجربه خواهند کرد.

بازیکنان تیم ملی در بازی سوم خود در حالی در ورزشگاه لومن‌فیلد که در شهر سیاتل از ایالت واشنگتن واقع شده است، به مصاف مصر خواهند رفت که برای رسیدن به سیاتل، سفر هوایی ۳ ساعت و ۱۰ دقیقه‌ای را تجربه خواهند کرد.

برچسب‌ها: