شناسهٔ خبر: 76892644 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) فارس: همه در راستای رشد فرهنگ الهی در جامعه تلاش کنیم

شیراز - ایرنا - مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان فارس با تاکید بر لزوم عمل به تکلیف و تلاش همگانی در مسیر رشد فرهنگ الهی، گفت: متاسفانه امروز شاهدیم برخی از متدینان به دلیل نگرانی از نتیجه، کار نمی‌کنند؛ در حالی که ما مامور به وظیفه‌ایم، نه نتیجه؛ حجت بر همگان تمام است و هرکس باید با هر آنچه دارد، از مال و جان تا کلام و وقت، در این مسیر خدمت کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا حدائق دوشنبه در گردهمایی فعالان عرصه مهدویت، با بیان اینکه بزرگترین دستاورد زندگی، رستگاری است، اظهارکرد: خداوند برای رسیدن به این جایگاه والا، توصیه‌هایی فرموده است که باید به آن‌ها عمل کنیم.

راه رستگاری؛ ایمان، هجرت و جهاد در راه معارف الهی

وی افزود: برای نیل به جایگاه رستگاری، باید در ترویج معارف الهی و تبعیت از اولیای الهی بکوشیم و در این مسیر ثابت قدم بمانیم؛ قرآن کریم مومنان راستین را کسانی معرفی می‌کند که خدا را تراز و معیار همه امور خود قرار می‌دهند و رضایت الهی برای آنان در درجه نخست اهمیت قرار دارد؛ اینان نه تنها ایمان می‌آورند، بلکه برای رشد و گسترش معارف دین، هجرت می‌کنند و زحمت می‌کشند.

مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان فارس تصریح کرد: هجرت، حرکت و تلاش، توصیه‌ای الهی است؛ حتی اگر این حرکت به اندازه «یک وجب» باشد، خداوند آن را می‌بیند و ضایع نمی‌کند؛ بنابراین همه باید سعی و تلاش خود را به کار گیرند؛ آنان که دارایی دارند با دارایی‌شان و آنان که ندارند، با جان، وقت، زبان و امکانات موجود خود، همه چیز را در راه خدا و هدایت به سوی او به کار بندند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حدائق با بیان اینکه حجت بر همه تمام است، تاکید کرد: ثروتمندان ما باید با اموال خود در این میدان حاضر شوند و آنانی که می‌گویند ثروت ندارند، حداقل با جان خود خدمت کنند و با کلام خویش در راستای رشد فرهنگ الهی در جامعه بکوشند؛ رستگاران حقیقی کسانی هستند که از تمام ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که خداوند در اختیارشان گذاشته، نهایت استفاده را می‌برند و تمام سعی و جدیت خود را به کار می‌گیرند.

تاکید بر عمل به وظیفه، نه نگرانی از حاصل کار

وی با اشاره به سخن امام خمینی(ره) ادامه داد: ایشان فرمودند: ما مامور به وظیفه‌ایم؛ کار را باید خوب انجام داد؛ اینکه در آن چه درمی‌آید، به ما مربوط نیست؛ متاسفانه امروز شاهدیم برخی از متدینان ما درگیر نتیجه کار هستند و این نگرشی غلط است؛ ما باید درگیر انجام وظیفه باشیم، نه درگیر نتیجه.

مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان فارس با درس گرفتن از واقعه عاشورا اضافه کرد: از درس‌های مهم عاشورا، عمل به تکلیف است؛ اگر ما وظیفه خود را به شایستگی انجام دهیم، خداوند نتیجه را به بهترین شکل خواهد داد؛ اکنون متاسفانه می‌بینیم برخی از قشر متدین به دلیل این تصور که «کار دیگر فایده‌ای ندارد» یا «جواب نمی‌دهد»، دست از تلاش کشیده‌اند؛ این در حالی است که خداوند است که نتیجه و پاداش را می‌دهد و او هر ذره‌ای قدمی که در این راه برداشته شود، می‌بیند و پاداش آن را می‌دهد.

برچسب‌ها: