شناسهٔ خبر: 76884661 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دیدار مسئولان لرستان با ۲ جانباز سرافراز

خرم‌آباد- مدیرکل بنیاد شهید لرستان با جانبازان سرافراز محمد محمودی و هادی بیرانوند دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آزادبخت، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان، ظهر یکشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۴، به مناسبت بزرگداشت روز جانباز، با حضور کاوه، رئیس اداره اردویی و ورزشی بنیاد شهید استان، با جانبازان سرافراز «محمد محمودی» و «هادی بیرانوند» دیدار و گفت‌وگو کردند.

دیدار مسئولان لرستان با ۲ جانباز سرافراز

در این دیدار صمیمی، مدیرکل بنیاد شهید ضمن تبریک ایام شعبانیه و روز جانباز، از صبر، استقامت و جان‌فشانی این عزیزان قدردانی کرد و آنان را نماد وفاداری و ایثار ملت ایران در دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلاب دانست.

آزادبخت تأکید کرد که دیدار و گفتگو با جانبازان نه تنها پاسداشت فداکاری‌های آن‌هاست، بلکه فرصتی برای شنیدن دغدغه‌ها و پیگیری مسائل و نیازهای جانبازان نیز محسوب می‌شود و بنیاد شهید استان تمام توان خود را برای رفع مشکلات آن‌ها به کار خواهد گرفت.

دیدار مسئولان لرستان با ۲ جانباز سرافراز

وی همچنین افزود: جانبازان با تحمل درد و رنج‌های فراوان و با از خودگذشتگی، ضامن تداوم امنیت و استقلال کشور هستند و تجلیل از مقام والای آنان، پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.