شناسهٔ خبر: 76883835 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

برگزاری «جام اقتدار ملی» انقلابی نو در ورزش دانش‌آموزی ایجاد کرد

همدان-ایرنا- ناظر وزارت آموزش و پرورش در جام اقتدار ایران گفت: این وزارتخانه با راه‌اندازی "جام اقتدار ملی"، انقلابی نو در ورزش دانش‌آموزی ایجاد و ثابت کرد که مدرسه تنها محل انتقال دانش نیست، بلکه بستری برای پرورش دانش‌آموزان سالم و باانگیزه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حسین کیایی روز یکشنبه در آیین افتتاح این رویداد ملی در سالن ورزشی برنا، با تاکید بر نقش مدرسه به‌عنوان محور تربیت تمام‌ساحتی، از این رویداد ملی به‌عنوان ابزاری برای افزایش نشاط، مسوولیت‌پذیری و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ساختن ایران مقتدر آینده یاد کرد.

وی، مدرسه را بستری برای پرورش نسل سالم، خلاق و مسوولیت‌پذیر دانست و ادامه داد: «جام اقتدار» انقلابی نو در ورزش دانش‌آموزی است.

ناظر وزارتی افتتاحیه جام اقتدار ایران با اشاره به محوریت مدرسه در تربیت نسل آینده، اظهار کرد: امروز مدرسه به‌عنوان ابزاری مهم در تربیت تمام‌ساحتی، نقشی اساسی در سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانش‌آموزان دارد.

کیایی، انتخاب نام "جام اقتدار" را هوشمندانه و نمادین خواند و افزود: معتقدیم اقتدار آینده ایران به دستان شما دانش‌آموزان امروز ساخته خواهد شد، امروز بیش از هر زمان، به دانش‌آموزان خلاق، نوآور و نواندیش نیاز داریم که بتوانند با خلاقیت‌ خود چالش‌های آینده را حل کنند.

وی خطاب به دانش‌آموزان گفت: جام اقتدار شما را برای فردایی بهتر و ایران مقتدر آماده می‌کند و این جام اقتدار را تنها یک رقابت ورزشی نبینید، آن را یک فعالیت فرهنگی و سلامت‌محور بدانید.

ناظر وزارتی افتتاحیه جام اقتدار ایران افزود: هدف ما افزایش شادابی و نشاط در مدارس، تربیت انسان‌های مسوولیت‌پذیر و تقویت روحیه جمع‌گرایی است، دانش‌آموز سالم، یادگیرنده موفق‌تری است و ورزش، زبان مشترک دوستی و قانون‌مداری است.

کیایی با تاکید بر نقش رقابت سالم در اجتماعی‌پذیری نسل جوان اظهار کرد: در "جام اقتدار" می‌خواهیم نسلی شاد، مسوولیت‌پذیر و جمع‌گرا پرورش دهیم؛ نسلی که آینده‌ساز ایران مقتدر خواهد بود.

برگزاری «جام اقتدار ملی» انقلابی نو در ورزش دانش‌آموزی ایجاد کرد

شرکت چهار هزار دانش‌آموز و فرهنگی همدانی در مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران»

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این آیین از آغاز مسابقات ورزشی درون مدرسه‌ای "جام اقتدار ایران" با حضور چهار هزار دانش‌آموز و فرهنگی در سطح استان همدان خبر داد و گفت: این مسابقات با یادبود ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ ۱۲ روزه و با شعار "همه با هم برای ایران، برای زندگی" در سالن ورزشی برنا برگزار شد.

رسول شیدایی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص اهمیت سه گانه "تحصیل، تهذیب و ورزش" گفت: ورزش دانش‌آموزی به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، در پرورش نسل سالم، باانگیزه و مسئولیت‌پذیر نقش ایفا می‌کند.

وی بر نقش محوری ورزش در تربیت نسل آینده تأکید کرد و افزود: "جام اقتدار ایران" به‌عنوان یک برنامه ملی، در اجرایی کردن این رویکرد پیشرو عمل می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به استقبال گسترده از این دوره از مسابقات ادامه داد: این مشارکت گسترده نشان از عزم جدی جامعه آموزش و پرورش استان برای تزریق شادی، نشاط و روحیه همدلی به محیط‌های آموزشی دارد.

وی اظهار کرد: این رویداد تنها یک رقابت ورزشی نیست، بلکه فرصتی برای تقویت هویت ملی، مسوولیت‌پذیری اجتماعی و نشاط جمعی در میان دانش‌آموزان و فرهنگیان است و امیدواریم با تداوم چنین برنامه‌هایی، گامی مؤثر در راستای اجرای سند تحول بنیادین و منویات مقام معظم رهبری برداریم.