شناسهٔ خبر: 76880407 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

تبریک رئیس‌جمهور عراق به نوری المالکی

رئیس‌جمهور عراق به رهبر ائتلاف «دولت قانون»، به مناسبت نامزدی او برای منصب نخست‌وزیری تبریک گفت و برای او در تشکیل کابینه آرزوی توفیق کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، رئیس‌جمهور عراق «عبداللطیف رشید» شامگاه شنبه در پیامی انتخاب نوری المالکی رهبر ائتلاف دولت قانون به عنوان نامزد منصب نخست‌وزیری عراق را تبریک گفت.

چارچوب هماهنگی احزاب شیعی عراق که بزرگ‌ترین بلوک پارلمانی این کشور، شب گذشته، نوری المالکی را به‌عنوان نامزد نخست‌وزیری معرفی کرد.

رئیس‌جمهور عراق در پیام خود گفت: «به نوری المالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون، به مناسبت نامزدی او از سوی چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری، تبریک می‌گوییم و برای او موفقیت در این مسئولیت مهم، در خدمت به عراق و مردم عزیزش، آرزو می‌کنیم.»

رئیس‌جمهور عراق پس از تبریک به نوری المالکی همچنی ابراز امیدواری کرد که مرحله پیش‌رو با تقویت ثبات سیاسی، تثبیت شراکت ملی و اولویت دادن به منافع عالی عراق، برآورده کننده خواست ملت عراق در زمینه امنیت، توسعه و خدمات باشد.

انتهای پیام/ ۱۳۴