شناسهٔ خبر: 76879397 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه شیراز: در فتنه‌های آخرالزمانی، باید بصیرت ابوالفضلی راه را به ما نشان دهد

شیراز-ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان فارس در مراسم میلاد حضرت ابوالفضل(ع) با تاکید بر ضرورت الگوگیری از بصیرت عمیق آن حضرت، تصریح کرد: در برابر فتنه‌های پیچیده جهان امروز، تنها با درس‌گرفتن از بینش و ایستادگی حضرت عباس(ع) می‌توان مسیر حق را شناخت و در برابر دشمنان دین و انقلاب پایدار ماند.

صاحب‌خبر -

به گزارش یکشنبه ایرنا، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در مراسم جشن میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز که در حرم مطهر حضرت سید تاج‌الدین غریب(ع) برگزار شد، با تبریک این میلاد فرخنده به پیشگاه حضرت ولی‌عصر(عج)، مقام معظم رهبری و همه شیعیان، بر ضرورت الگوگیری از سیره آن حضرت در شرایط کنونی تاکید کرد.

زیارت امام صادق(ع)، چراغ راه تربیت اسلامی

وی با اشاره به زیارت‌نامه حضرت عباس(ع) که از امام صادق(ع) نقل شده، اظهارکرد: محتوای این زیارت از نظر عرفانی، معنوی و تربیتی برای پرورش انسان‌های کامل، کم‌نظیر است؛ در این مجلس که به برکت وجود فرزندزاده ایشان در شیراز برگزار شده، بر چند فراز از این زیارت تمرکز می‌کنیم.

امام جمعه شیراز نخستین ویژگی حضرت عباس(ع) را «تسلیم» دانست و گفت: ما در زیارت، شهادت می‌دهیم «أَشْهَدُ لَکَ بِالتَّسْلِیمِ»؛ ابوالفضل(ع) در برابر امام حسین(ع) کاملا تسلیم بود؛ اگر خواهان عاقبت بخیری هستیم، باید در برابر امام زمان خود تسلیم باشیم.

آیت‌الله دژکام افزود: دومین ویژگی «تَصْدِیق» است؛ هرچه امام حسین(ع) می‌فرمود، عباس(ع) تصدیق می‌کرد؛ امروز که ما منتظر امام زمان(عج) هستیم و ایشان نایبی برای ما قرار داده‌اند، باید از خود بپرسیم هنگامی که رهبری سخن می‌گویند، چقدر تسلیم و مصدق هستیم؟ تنها سخن او باید محور باشد.

وی با اشاره به فرمایش مرحوم آیت‌الله حائری شیرازی(ره) تاکید کرد: از ائمه(ع) تنها امام زمان(عج) باقی مانده و خداوند یک‌یک ما را می‌آزماید که آیا حرف‌گوش‌کن، تسلیم و اهل تصدیق هستیم یا نه؛ حضرت عباس(ع) به بشریت آموخت که در برابر امامت، ادعایی نداشته باشد.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری، سومین درس را «وفا» عنوان کرد و گفت: حضرت عباس(ع) به بیعت با امام حسین(ع) وفادار ماند؛ مردانگی در همین است که وقتی پای امام زمان(عج) ایستادی، تا پایان وفادار بمانی.

آیت‌الله دژکام، «نصیحت و خیرخواهی» را چهارمین ویژگی برشمرد و افزود: عباس(ع) در اوج جنگ، آب ننوشید تا امامش آب بنوشد؛ امروز نیز شمرها و عمرسعدهای زمانه وجود دارند؛ کسانی مانند ترامپ که می‌گویند ملت ایران گرسنه بمانند تا از دین دست بردارند؛ ما باید خیرخواه دین و نظام باشیم و مردانه بایستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به شهادت دوم زیارت اشاره کرد و گفت: حضرت عباس(ع) در همان مسیر شهدای بدر و جهادگران راه خدا گام نهاد؛ اگر ما نیز پای کار اهل‌بیت(ع) بایستیم، در لحظه نیاز، آنان به یاریمان می‌آیند.

آیت‌الله دژکام با تاکید بر فراز «لم تهن و لم تنکل» در زیارت، اظهارکرد: حضرت عباس(ع) سست نشد و با بصیرت کامل ایستادگی کرد؛ در فتنه‌های امروز جهان، باید بصیرت ابوالفضلی داشته باشیم تا بتوانیم در صراط مستقیم ثابت قدم بمانیم و به دیدار حضرت ولی‌عصر(عج) نائل شویم.