شناسهٔ خبر: 76875901 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی آغاز شد

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌که شیوه نامه دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش آموزی ابلاغ شده است، از آغاز به کار این جشنواره ملی با تأکید بر نقش آفرینی هنرجویان هنرستان ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عاطفه سادات مدبرنژاد افزود: این جشنواره با هدف طراحی و ارائه الگوی لباس و پوشش مناسب، ترویج فرهنگ حمایت از تولیدات داخلی، استفاده از ظرفیت هنرجویان هنرستان ها در طراحی و دوخت لباس دانش آموزی، توجه به الگوهای بومی و محلی در طراحی و دوخت، تقویت هویت اسلامی و ملی، طراحی و کیفیت بخشی لباس دانش آموزی سالم از طریق الگوهای پوشش همخوان با مولفه های بهداشت و سلامت و .... برگزار می شود.

وی اظهار کرد: مخاطبان جشنواره شامل دو گروه دانش‌آموزی متشکل از تمامی دانش آموزان و هنرجویان علاقه مند دبیرستان‌ها و هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کار دانش و گروه دوم(آزاد) شامل تمامی اشخاص علاقه مند، متخصص و فعال حقیقی در حوزه طراحی و دوخت لباس دانش آموزی هستند.

مدبرنژاد با بیان اینکه این جشنواره در سه بخش برگزار می شود، خاطر نشان کرد: طراحی و دوخت لباس دخترانه یا پسرانه ویژه یکی از دوره‌های آموزشی‌، طراحی و دوخت البسه ورزشی دانش‌آموزی برای استفاده دانش‌آموزان در المپیادهای ورزشی و طراحی و دوخت لباس ویژه دانش‌آموزان سفیر سلامت مدارس، بخش های این جشنواره است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: به تمامی آثار گروه دانش آموزی که شرایط و ضوابط شرکت در جشنواره را رعایت کرده باشند لوح تقدیر اهدا می شود و تمامی آثار منتخب از دیدگاه مردم و نیز برگزیدگان بخش آزاد علاوه بر دریافت لوح تقدیر به نمایشگاه جشنواره راه خواهند یافت.

وی تصریح کرد: ۲۴ اثر برگزیده کمیته داوری در گروه آزاد و نیز ۲۴ اثر برگزیده بخش دانش‌آموزی (از دیدگاه مردم)، جوایز نفیس همراه با لوح جشنواره دریافت می‌کنند.

به گفته وی، آثار برگزیده جشنواره در بخش دانش آموزی و آزاد از حمایت حق مالکیت معنوی برخوردار می شوند و به دیگر شرکت کنندگان ثبت نام شده در جشنواره نیز گواهی حضور اعطا خواهد شد.

مدبرنژاد گفت: علاقه مندان برای شرکت در جشنواره برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط و نحوه ارسال آثار، می‌توانند برای مطالعه شیوه نامه جشنواره به کانال شاد به نشانی Sc_festival@ مراجعه کنند.

برچسب‌ها: