شناسهٔ خبر: 76870809 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

نارضایتی گسترده از اجرای شیوه جدید طرح کالابرگ / مردم خواستار دریافت یارانه نقدی هستند

گسترش نارضایتی شهروندان نسبت به روش دوم طرح کالابرگ الکترونیکی، نشان می‌دهد بخشی از مردم این روش را به اشتباه فعال کرده‌اند و اکنون با مشکل جدی مواجه‌اند؛ چرا که هنوز هیچ راهی برای لغو یا بازگشت به روش اول پیش‌بینی نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین، دولت طی ماه گذشته به منظور کاهش رانت و آسیب‌های ناشی از تخصیص ارز ترجیحی، تصمیم گرفت یارانه کالاهای اساسی را مستقیماً در اختیار مصرف‌کننده نهایی قرار دهد.

در گام نخست این طرح، مقرر شد به ازای هر عضو خانوار، مبلغ یک میلیون تومان به حساب سرپرست خانوار واریز شود تا صرف خرید ۱۱ قلم کالای اساسی گردد.

اعلام روش دوم تصمیم جدید با ابهامات فراوان

حدود دو هفته پس از آغاز اجرای طرح، دولت از ۲۸ دی‌ ماه شیوه دوم دریافت یارانه کالایی را معرفی کرد. در این روش، خانوارهایی که از دریافت یارانه نقدی صرف‌نظر کنند، می‌توانند ۹ قلم کالای اساسی را به مدت سه ماه با قیمت ثابت تهیه کنند. دولت اعلام کرده است مابه‌التفاوت افزایش قیمت این کالاها را پرداخت می‌کند و مصرف‌کننده مبلغ مشخصی را برای هر قلم کالا می‌پردازد.

نبود امکان لغو نگرانی فراگیر میان مردم

گزارش میدانی و بررسی پیام‌های ثبت‌ شده توسط مردم نشان می‌دهد بسیاری از شهروندان به اشتباه روش دوم را انتخاب کرده‌اند و اکنون امکان بازگشت به حالت قبل را ندارند.

بنا بر اظهارات مکرر مردم، اطلاع‌رسانی شفاف و کامل پیش از ثبت انتخاب انجام نشده و افراد پس از فعال‌سازی متوجه شده‌اند باید حدود ۳۵۰ هزار تومان برای هر نفر از جیب خود پرداخت کنند؛ در حالی‌که بخش زیادی از مشمولان این طرح اساساً توان مالی چنین پرداختی را ندارند.

درخواست فعال‌سازی گزینه لغو و بازگشت به روش اول

گروه بزرگی از مردم اعلام کرده‌اند روش دوم را به اشتباه انتخاب کرده و خواستار فعال شدن گزینه انصراف یا بازگشت به روش اول هستند. به گفته شهروندان، اگر توان پرداخت هزینه اضافی داشتند، «اصلاً نیازی به کالابرگ» نداشتند.

انتقاد از فروشگاه‌ها و تخلفات اجرایی

هم‌زمان گزارش‌هایی منتشر شده که برخی فروشگاه‌ها در زمان اجرای طرح قیمت کالاها را افزایش داده‌اند و نظارت مؤثری بر آن وجود ندارد.

دریافت کارمزد اضافی (مثلاً ۵۰۰۰ تومان برای هر خرید)، یکی دیگر از اعتراضات جدی مردم است.

برخی نیز گفته‌اند اقلام عرضه‌شده در کالابرگ کیفیت پایین‌تر یا تنوع محدودتری نسبت به بازار آزاد دارند و خانواده‌ها ناچارند کالاهایی را خریداری کنند که نیازی به آن‌ها ندارند.

مطالبه اصلی یارانه مستقیم به خانوارها است

مطالبه پرتکرار میان کاربران، پرداخت مستقیم یارانه به حساب خانوارها به‌جای تخصیص غیرمستقیم به فروشگاه‌هاست.

در میان نظرات، برخی افراد از منابع غیررسمی شنیده‌اند که در آینده گزینه لغو اضافه خواهد شد، اما تا این لحظه هیچ اطلاع‌رسانی رسمی و قطعی در این‌باره صورت نگرفته و مردم همچنان بلاتکلیف هستند.

بر اساس گزارش‌های مردمی، تماس با پشتیبانی سامانه نیز نتیجه‌ای نداشته است؛ زیرا کارشناسان اعلام کرده‌اند امکان انصراف از روش دوم وجود ندارد.

اکنون باید دید مسئولان مربوطه چه تصمیمی خواهند گرفت و آیا در آینده نزدیک گزینه لغو فعال خواهد شد یا خیر.

جزئیات بسته کالایی در روش دوم

در این روش، خانوارها با پرداخت بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان (بر حسب نوع کالا)، یک بسته شامل ۹ قلم کالای اصلی دریافت می‌کنند:

مرغ ۱.۵ کیلوگرم، روغن ۸۱۰ گرم، تخم‌مرغ ۱ کیلوگرم، برنج ۱ کیلوگرم، قند و شکر ۵۰۰ گرم، ماکارونی ۷۰۰ گرم، شیر کم‌چرب نایلونی ۹۰۰ گرم، پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی و ماست کم‌چرب ۹۰۰ گرمی. این بسته در ماه‌های بهمن، اسفند و فروردین با قیمت ثابت عرضه خواهد شد.

نحوه ثبت‌نام در روش دوم کالابرگ

متقاضیان از ۲۸ دی‌ ماه تا ۱۰ بهمن فرصت دارند تا با شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ و انتخاب گزینه ۵ (روش دوم کالابرگ) کد ملی سرپرست خانوار و کد پستی محل سکونت خود را ارسال کنند تا طرح برای آنان فعال شود.

آیا دولت در پاسخ به این ابهام جدی و نارضایتی گسترده، تصمیمی فوری برای اصلاح و رفع مشکل اتخاذ خواهد کرد؟

مردم همچنان منتظر پاسخ شفاف و اجرایی هستند.