شناسهٔ خبر: 76868320 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

عوامل نزاع دسته‌جمعی در کوهدشت دستگیر شدند

خرم‌آباد - فرمانده انتظامی کوهدشت از دستگیری عوامل نزاع دسته‌جمعی در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی امانی ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره نزاع دسته‌جمعی در یکی از مناطق کوهدشت بلافاصله مأموران انتظامی این شهرستان برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور مأموران در محل مشاهده شد که چند نفر به علت اختلافات قبلی با هم درگیر که موجب ایجاد تنش و برهم‌زدن آسایش اهالی آن منطقه شده‌اند.

فرمانده انتظامی کوهدشت، عنوان کرد: با حضور به‌موقع و مقتدرانه پلیس شش نفر از عوامل اصلی نزاع و درگیری دستگیر و تیغه شمشیر و چوب‌دستی از منازعان کشف شد.

سرهنگ امانی با اشاره به اینکه دستگیری این افراد رضایتمندی مردم را در پی داشته است. تصریح کرد پلیس با حضور ضربتی در صحنه و انجام پیگیری‌های لازم جهت دستگیری عاملان جرم و ناامنی با جدیت با افرادی که بخواهند نظم و امنیت جامعه را خدشه‌دار کنند برابر قانون برخورد می‌کند.