شناسهٔ خبر: 76867226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فعالیت سامانه بارشی در اصفهان تشدید می شود

اصفهان - ایرنا - کارشناس پیش بینی اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان از آغاز فعالیت سامانه بارشی از روز شنبه در استان خبر داد و گفت: این سامانه از اواخر وقت امروز با نفوذ از مناطق جنوبی وارد اصفهان شده و تا اوایل وقت روز دوشنبه هفته جاری در استان فعال خواهد بود.

صاحب‌خبر -

محمدرضا رفیعی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: فعالیت این سامانه به صورت بارش برف و باران، رعد و برق در مناطق جنوبی، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد بارش تگرگ خواهد بود.

وی ادامه داد: بیشترین فعالیت این سامانه برای نیمه جنوبی استان از جمله بویین میان دشت، چادگان، فریدن(داران)، دهاقان، لنجان، سمیرم، شهرضا، فریدونشهر، ورزنه، مبارکه، مناطق جنوبی نایین و اصفهان پیش بینی شده است.

کارشناس پیش بینی اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان گفت: اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی محورهای مواصلاتی و انسداد گردنه‌های برف‌گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر به سبب بارش برف، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و اختلال در شارژ حامل‌های انرژی، اختلال در مسیر مواصلاتی استان با استان‌های چهارمحال بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، فارس و یزد از پیامدهای فعالیت این سامانه خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی، اضافه کرد: شهروندان از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند و در صورت ضرورت سفر، از سلامت فنی خودرو، همراه داشتن تجهیزات زمستانی و سوخت کافی اطمینان حاصل شود.

رفیعی اظهار داشت: این ایام از توقف و عبور در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، فعالیت‌های کوهنوردی، طبیعت‌گردی، ورزش‌های هوایی و جابه‌جایی عشایر باید به‌طور جدی خودداری شود.

وی گفت: لازم است دستگاه‌های اجرایی، امدادی، شهرداری ها و راهداری اقدام به پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها کرده و برای برف‌روبی در محورهای مواصلاتی و معابر شهری مناطق سردسیر آمادگی لازم را داشته باشند.

کارشناس پیش بینی اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه روز گذشته به هشت و در سردترین ساعت به منفی چهار درجه سانتیگراد رسید.

وی بیان کرد: نایین و خوروبیابانک با ۱۱ و فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با منفی هشت درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان اصفهان در شبانه روز گذشته بودند.