علی سنجربگی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مفقود شدن پنج کوهنورد در کوهستان الوند، افزود: شب گذشته یک نفر از افراد گمشده خودش را به روستای حیدره رسانده بود و عوامل هلال احمر در گفت و گو با این کوهنورد جویای دیگر افراد مفقود شده در الوند شدند.
وی اضافه کرد: هر چند پنج تیم هلال احمر به همراه کوهنوردان از روز گذشته جستجو در کوهستان را آغاز کردند اما ۲ تیم به پایین از کوه بازگشت و به جای آن پنج تیم تازه نفس دیگر و در مجموع هشت تیم هلال احمر از صبح امروز مجدد جستجو را آغاز کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان بیان کرد: تیم های هیات کوهنوردی نیز با هماهنگی کامل با هلال احمر در حال جستجو برای یافتن و نحات کوهنوردان هستند.
سنجربگی گفت: احتمال می رود این پنج کوهنورد زیر بهمن گیر افتاده باشند بنابراین با تجهیزاتی از جمله "میل سونداژ" با فرو کردن در برف درصدد یافتن آنها هستیم.
وی ابراز امیدواری کرد کوهنوردان در جان پناه یا زیر تخت سنگی پناه گرفته باشند تا بتوان آنها را سالم به پایین کوه الوند منتقل کرد.