شناسهٔ خبر: 76862786 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

السودانی: اروپایی‌ها اتباع داعشی را تحویل بگیرند

السودانی در تماس تلفنی با رئیس جمهور فرانسه گفت: کشورهای جهان به ‌ویژه اتحادیه اروپا، باید مسئولیت اتباع خود را که عضو داعش بوده ‌اند بپذیرند و آنها را تحویل بگیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری واع، محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، روز جمعه در تماسی تلفنی با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، آخرین تحولات منطقه و وضعیت جاری در سوریه را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

دفتر رسانه‌ای نخست وزیر عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: در این گفتگو طرفین درباره موضوع حساس انتقال موقت تعدادی از عناصر تروریستی داعش با تابعیت‌های خارجی، از زندان‌های تحت کنترل «قسد» به زندان‌های عراق تبادل نظر کردند.

السودانی تأکید کرد: کشورهای جهان به ‌ویژه اتحادیه اروپا، باید مسئولیت اتباع خود را که عضو داعش بوده ‌اند بپذیرند و آنها را تحویل بگیرند و بر اجرای عدالت و محاکمه آنها نظارت کنند.

نخست‌وزیر عراق از نقش فرانسه در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قدردانی و بر تداوم همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های امنیتی، دفاعی و ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح عراق تأکید کرد.

امانوئل ماکرون نیز از نقش دولت السودانی در مدیریت بحران‌های منطقه‌ای و تلاش برای ایجاد ثبات قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه بر پایبندی کشورش به حمایت ‌های فنی و مالی لازم برای رسیدگی به وضعیت زندانیان داعشی تاکید کرد.

برچسب‌ها: