به گزارش ایرنا،صابر جودی امروز جمعه در جمع خبرنگاران با ارائه گزارشی از عملکرد امدادگران استان آذربایجان شرقی در بازه زمانی ۲۴ دی ماه تا دوم بهمن ماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: در این مدت مجموعاً ۸۷ حادثه در سطح استان به ثبت رسید که ۶۸ مورد آن مربوط به حوادث جوی ناشی از برف و کولاک بود.
وی افزود:در این حوادث ۳۶۶ نفر دچار حادثه شدند که از این تعداد ۶۶ نفر مصدوم و ۳۴ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی اضافه کرد: متاسفانه در این مدت پنج فوتی گزارش و عملیات رهاسازی پیکر ۲ نفر نیز انجام شد.
سرپرست جمعیت هلالاحمر استان آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات حمایتی انجام شده در این مدت گفت: امدادگران استان به ۲۴۸ نفر امدادرسانی مستقیم کردند و ۱۵ نفر را اسکان اضطراری دادند؛ همچنین ۳۵ نفر به مناطق امن منتقل شدند.
جودی ادامه داد: در جریان این عملیاتها ۱۴ بسته غذایی اضطراری توزیع و ۶۹ دستگاه خودروی گرفتار در برف و کولاک نیز رهاسازی شد.
وی با تاکید بر اهمیت امدادرسانی به گروههای آسیبپذیر افزود:از مجموع حوادث جوی ثبتشده ۹ حادثه مربوط به وخامت حال مادران باردار بوده است که از این تعداد پنج مادر باردار با آمبولانسهای هلالاحمر و با رعایت کامل اصول ایمنی به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
سرپرست جمعیت هلالاحمر استان آذربایجان شرقی با اشاره به توان عملیاتی استان گفت: در این بازه زمانی ۹۳ تیم عملیاتی متشکل از ۲۵۴ نفر نیروی عملیاتی با بکارگیری ۷۸ دستگاه آمبولانس، چهار خودروی نجات و ۱۱ خودروی وانت کمکدار در عملیاتهای امداد و نجات مشارکت داشتند.