شناسهٔ خبر: 76857715 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

حجت الاسلام حاج‌علی‌اکبری: پاسداران، رکن اصلی صیانت از مردم و انقلاب هستند

خطیب نماز جمعه تهران ضمن تبریک ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، گفت: پاسداران از ابتدای انقلاب، رکن اصلی در صیانت از انقلاب و ملت بوده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجواد حاج علی‌اکبری»، امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران با تبریک ایام ماه شعبان، سلام و درود نمازگزاران را به محضر حضرت بقیه‌الله‌الاعظم (عج) تقدیم کرد و گفت: این سلام، همراه با دانه‌های برف و باران و با حضور خیل عظیم فرشتگان، صالحان، مؤمنان، مجاهدان و شهیدان، به پیشگاه امید مستضعفان جهان و لنگر زمین و آسمان حضرت ولی‌عصر (عج) تقدیم می‌شود.

حاج‌علی‌اکبری: پاسداران، رکن اصلی صیانت از مردم و انقلاب هستند

وی با ابراز امیدواری نسبت به بهره‌مندی همگان از دعای مستجاب آن حضرت افزود: امیدواریم خدای متعال به برکت ایام پرنور و پربرکت ماه معظم شعبان، نصیب همه ما را از جوایز و عنایات الهی قرار دهد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به نگاه قرآن کریم به حیات انسان اظهار داشت: قرآن زمانی حقیقت زندگی را به‌خوبی نشان می‌دهد که انسان بتواند از فردای ابدیت، امروز را ببیند. خداوند می‌فرماید «إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ». اگر بتوانیم از زاویه فردای ابدیت به روز‌های کوتاه و گذرای دنیا نگاه کنیم، حساسیت و سرنوشت‌ساز بودن این لحظه‌ها را بهتر درک خواهیم کرد و از فرصت محدود عمر بهره صحیح‌تری می‌بریم.

وی تأکید کرد: این درک، به‌ویژه زمانی اهمیت بیشتری می‌یابد که انسان در قطعه‌هایی از زمان قرار می‌گیرد که سرشار از رحمت و رضوان الهی است؛ همچون ماه معظم شعبان. نگاه از این منظر، ارزش حقیقی این ایام را آشکار می‌کند.

حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری با اشاره به جایگاه ویژه ماه شعبان تصریح کرد: ماه معظم شعبان یکی از بهترین فرصت‌ها در طول عمر انسان برای نورانی شدن، تطهیر نفس، خداپسند شدن و آراسته شدن به مکارم اخلاقی است. این ماه، ماه گسترش رحمت الهی، در دسترس قرار گرفتن شاخه‌های درخت خیر، آمادگی برای ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان و ماه استغفار است.

وی ادامه داد: زیباترین و کامل‌ترین توصیف ماه شعبان در صلوات شعبانیه آمده است؛ شعبان، ماه پیامبر اعظم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و منسوب به آن حضرت است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) خاطرنشان کرد: پیامبر (ص) فرمودند هر کس مرا در این ماه یاری کند، مشمول رحمت الهی می‌شود. یاری پیامبر (ص) به معنای تنظیم برنامه زندگی بر اساس سیره آن حضرت است تا بهره‌مندی از برکات و آثار معنوی این ماه به‌طور کامل محقق شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری در ادامه با گرامیداشت ولادت امام حسین علیه‌السلام و با اشاره به فضیلت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام گفت: در پرتو مقام والای ایشان، نسل امامت تضمین می‌شود و شفا در تربت مطهر اوست. پس از قیام فرزند عزیزش، منتقم آل محمد، حضرت بقیة‌الله الاعظم عجل‌الله تعالی فرجه الشریف، رجعت خواهد کرد و با آن خیل شهیدان، عالمی دیگر شکل خواهد گرفت.

وی با اشاره به تربت مطهر سیدالشهدا علیه‌السلام گفت: اگر روزی فطرس به گهواره حسین علیه‌السلام پناه برد، امروز ما به لطف و توفیق تو به قبر مطهر او در کربلای معلی پناهنده می‌شویم. تربت او، مایه برکت و هدایت است.

امام جمعه موقت تهران با بیان تأثیر قیام عاشورا بر انقلاب اسلامی اظهار داشت: خوشبختی زمانه ما این است که ملت ایران با الهام از استقامت و شهادت امام حسین علیه‌السلام، یک انقلاب بزرگ و نهضت عظیم برپا کرده است. ملت ایران، ملت امام حسین علیه‌السلام است و این، شناسه هویتی و افتخار ماست.

وی در ادامه به روز پاسدار اشاره کرد و گفت: به پاسداران عزیز که از آغاز انقلاب، رکن اصلی صیانت از نهضت و تحقق آرمان‌های ملت بوده‌اند تبریک می‌گویم. روز پاسدار بر شما مبارک باد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری با اشاره به جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: امید است سپاه، که مجمعی از بهترین‌های کشور است، همواره درخشش و اثرگذاری خود را حفظ کند. در این روز یاد می‌کنیم از سردار شهید سلیمانی، مجاهدان دفاع مقدس، و دیگر سرداران و سبزپوشان افتخارآفرین همچون سردار سلامی، سردار حاجی‌زاده، سردار باقری، سردار رشید و سردار کاظمی و از خداوند برای همه آنان علو درجات و رحمت واسعه مسئلت می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری با اشاره به فضائل ماه شعبان، اهمیت مناجات و عبادت در این ایام و تأثیر تقوا و محبت الهی بر زندگی انسان، گفت: اگر در این روز‌ها برای پاکی و تقوای الهی تلاش کنیم و به مقام محبت و محبین برسیم، این تقوا تبدیل به تقوای عاشقانه می‌شود که مسیر رسیدن به نور و سعادت واقعی است. رعایت فرمان محبوب، نه از سر ترس، بلکه از سر عشق و محبت است و حالتی متفاوت دارد.

وی با اشاره به سالروز ولادت حضرت عباس علیه‌السلام افزود: فردا روز درخشش نور غیرت بر بسیط عالم و روز جانباز نامگذاری شده است. این روز، یادآور وفا، صبر و شکیبایی جانبازان از دفاع مقدس تا حوادث اخیر است. درود خداوند بر جانبازان عزیز و خانواده‌هایشان و امید به عنایت الهی برای صبر، اجر و شفا برای آنان.

امام جمعه موقت تهران همچنین تأکید کرد: پس فردا نیز روز درخشش نور مطهر حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام است که قیام عاشورا را تضمین و پیام آن را به نسل ما منتقل کرد. حماسه امام سجاد علیه‌السلام و همراهی حضرت زینب سلام‌الله‌علیها، استمرار قیام حسینی و جهاد تبیین را ممکن ساخت.

وی در ادامه با اشاره به صحیفه سجادیه گفت: روز پنجم ماه شعبان به نام صحیفه سجادیه نامگذاری شده است؛ نعمتی بزرگ شامل حکمت، ایمان، عقل، عشق، اخلاق، فضیلت و مقاومت. این صحیفه از زبان عارفان و مجاهدان، ما را به مکتب اهل بیت متصل می‌کند و به‌ویژه جوانان باید قدر این نعمت را بدانند و پس از عبور از فتنه‌های اخیر، نگاهی دقیق و تبیینی به اتفاقات بزرگ داشته باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری تأکید کرد: غلبه ملت ایران بر فتنه‌های پیچیده و خطرناک، به برکت الهام گرفتن از مکتب اباعبدالله علیه‌السلام بوده است. همان‌گونه که رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «ملت ما کمر فتنه را شکست»؛ جمله‌ای که مسیر حرکت ملت در عبور از فتنه‌ها را روشن می‌سازد.

وی با بیان اینکه علاوه بر اینکه قدرت ملت ایران در این آوردگاه تجلی کرد جلوه دیگری از قدرت ما در ساختار نظام اسلامی بود، بیان کرد: از یک سو بهره مندی از یک رهبر حکیم، شجاع، بصیر، زمان شناس را بار دیگر درک کردیم. وقتی چنین فتنه‌هایی در کشوری رخ می‌دهد، رهبر آنان از صحنه خارج می‌شود قدرت تحلیل و تصمیم گیری خود را از دست می‌دهد. اما اینجا در برابر همه تهدید‌ها دیدیم در دو نوبت در حسینیه امام در جمع هزاران نفر از مردم، عزیز رهبر ما با آن نورانیت و صفا و قدرت روحی و بصیرت حضور یافت. این ولایت فقیه و نعمت بزرگی است که خداوند به ملت ایران کرامت کرده است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه حضور رهبر انقلاب و کلمات نورانی ایشان ظلمت‌ها را شکست و صفوف را جدا کرد افزود: رهبری به ملت قدرت روحی دادند. خدا را به خاطر این نعمت سپاس گزار هستیم. آن مردک احمق، زبان به تهدید ملت و رهبر ما گشوده است. همین جا یک جمله می‌گوییم. رهبر ما مظهر هویت ملت ایران و مظهر دین ما است. این خط قرمزی است که اگر کوچک‌ترین تعرضی اتفاق بیافتد تمام موجودیت نحس شما در تمام این منطقه به آتش کشیده خواهد شد. تمام منافع شما و پایگاه‌های شما همه جزو اهداف روشن و دقیق موشک‌های فرزند اباعبدالله است. این یک تریلیون دلاری که در منطقه سرمایه گذاری کردید زیر نظر موشک‌های ما است.

وی با تاکید بر اینکه دشمن جرئت چنین غلط‌هایی را ندارد بیان کرد: البته شما حکایت سگ ضعیف بدبختی هستید که فقط واق واق می‌کند. هویت شما هویت بزرگ نمایی است. دیدید در هر فتنه‌ای که به میدان آمدید این ملت با درایت رهبری کمر شما را شکست.

حجت الاسلام علی اکبری در ادامه بیان کرد: هم در جنگ ۱۲ روزه و هم در روز سیزدهم جنگ ۱۲ روزه، نظام خدمت رسانی و نظام سلامت و نظام شهرداری ما برقرار بود. شخص رئیس جمهور ما و مسئولان عالی وسط میدان بودند. بحمدالله جریان خدمت به ملت امتداد پیدا کرد. چیز دیگری که خود را نشان داد، ساختار امنیتی و انتظامی ما جلوه دیگری از قدرت بود. نیرو‌های نورانی که غافلگیر نشدند البته صبر راهبردی داشتند.

وی با تاکید بر اینکه پروژه دشمن کشته سازی انبوه بود بیان کرد: این روز‌ها عدد‌هایی را می‌شنویم که از آمار کشته شده‌ها اعلام می‌کنند. آمار‌های دروغین مختلفی که تا ۲۰ هزار تا نیز پیشرفته و جلو می‌روند؛ این‌ها آرزوی آنان بود، اما شکست خوردند. نیرو‌های امنیتی و انتظامی ما با بصیرت در میدان بودند.

خطیب نماز جمعه تهران در ادامه عنوان کرد: کاش روزی صدای فرمانده ما منتشر شود که وسط میدان ایستاده بود و از شرایط می‌گفت، اما اجازه استفاده از سلاح نداشت. بچه‌های اباعبدالله مظلومانه ایستادند و سوختند، اما ناتوان و بی اراده نشدند. به محض اینکه شرایط مهیا شد، ملاحظه کردید بدون نیاز به حضور سپاه و ارتش نیرو‌های امنیتی و انتظامی ما بساط فتنه گران را جمع کرده و بسیاری از آنان را دستگیر کردند. یک نفر از این‌ها از زیر نگاه ملت عبور نخواهند کرد. البته فریب خوردگان حکایت دیگر را دارند.

وی با بیان اینکه آنچه که تلاش کردم بگویم یک روایت بود از آنچه که در این چند روز گذشت بیان کرد: هزاران سوژه و نکته راجب این حوادث وجود دارد. به خودم و همه مسئولان یادآوری می‌کنم که همراهی و جانفشانی ملت را دیدید؛ در برابر این ملت باید همه مسئولان سر تعظیم فرود آورده و تلاش کنند دشواری‌های معیشتی مردم را مرتفع کنند. مخصوصا در ماه رمضان و ماه پایانی سال.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه رهبر انقلاب فرمودند که باید اعتراض به حق مردم به رسمیت شناخته شود گفت: مدیران و مسئولان باید فاصله خود را از مردم کم‌تر کنند. همیشه احساس پاسخگویی داشته باشند. نماز‌های جمعه بیش از گذشته باید واسطه مردم و مسئولان باشد. حفظ هوشیاری ملی در برابر توطئه‌های احتمالی بعدی یکی از ضرورت‌ها است.

انتهای پیام/ 119