شناسهٔ خبر: 76856669 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

بارش برف در خرم‌آباد؛ استمرار بارش‌ها تا غروب یکشنبه

خرم‌آباد- در قالب سامانه بارشی اخیر در خرم‌آباد بارش برف صورت گرفت و فعالیت این سامانه بارشی تا غروب یکشنبه در لرستان ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

بهروز مرادپور مدیرکل هواشناسی لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های از بامداد امروز جمعه لغایت اوایل امشب با فعالیت موج اول سامانه بارشی برای همه نقاط با شدت و ضعف بارش‌های پراکنده و رگباری باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید، در شهرهای معتدل رگبار برف و در شهرهای سردسیر و ارتفاعات و مناطق کوهستانی بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: لذا باتوجه‌به تقویت نسبی شرایط بارشی در برخی نقاط و نیز پیرو هشدار صادره این شرایط با مخاطراتی همچون اختلال در تردد، لغزندگی جاده‌ها، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، کولاک برف در محورهای مواصلاتی، انسداد برخی نواحی و جاده‌های روستایی، مه آلودگی هوا، خطر سقوط اشیاء، کاهش دما و... همراه خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی لرستان، ادامه داد: مجدداً از ظهر فردا شنبه لغایت غروب یکشنبه‌شب موج دوم سامانه بارشی بر روی جو منطقه فعال می‌شود که باز هم با شدت و ضعف برای نقاط مختلف استان سبب رگبار باران و برف و نیز وزش باد شدید می‌شود.

مرادپور، افزود: شرایط بارشی باز هم با مخاطراتی از قبیل اختلال در تردد، لغزندگی جاده‌ها، ایجاد رواناب، کولاک برف، انسداد برخی نقاط، کاهش دما، مه آلودگی هوا و... همراه است.

وی تصریح کرد: از نظر نوسانات دمایی، طی امروز و امشب دماها روند کاهشی خواهند داشت و کماکان مدیریت بهینه مصرف حامل‌های انرژی توصیه می‌شود.