شناسهٔ خبر: 76855933 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

دادستان مشهد: اموال محرکان و عاملان اغتشاشات اخیر مصادره می‌شود

حسن همتی‌فر دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: طبق ماده یک قانون مجازات تشدید جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، اموال متهمانی که اقدام عملیاتی و اطلاعاتی علیه امنیت کشور انجام داده‌اند، مصادره می‌شود.

صاحب‌خبر -

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: مصادره اموال افراد مطرح و صاحبان صنوفی که جوانان و نوجوانان را به اغتشاش دعوت و تشویق کردند، در دستور کار دادسراهای استان  قرار دارد.

به گزارش جماران از روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی در روز جمعه، حسن همتی‌فر افزود: طبق ماده یک قانون مجازات تشدید جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، اموال متهمانی که اقدام عملیاتی و اطلاعاتی علیه امنیت کشور انجام داده‌اند، مصادره می‌شود.

وی اضافه کرد: سایر متهمان هم که در تخریب و آتش‌سوزی‌ها نقش داشته‌اند، علاوه بر مجازات قانونی به جبران خسارت هم محکوم خواهند شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی ادامه داد: اخذ شکایت از اولیاء دم شهدا علیه عاملان اصلی اغتشاشات شامل دولت آمریکا و رییس جمهور آن و رژیم صهیونیستی و نخست وزیر آن و سایر عوامل وابسته از جمله ربع پهلوی در دادسرای های استان خراسان رضوی نیز در جریان است.

اخبار مرتبط

انتهای پیام