محمدرضا رمضانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بارش برف سنگین در شبانه روز گذشته سبب شد تا برق روستاهای گرمک و چخماقلو در شهرستان سملقان دچار قطعی شود که با تلاش نیروهای این شرکت خدمات رسان، اکنون مشکل برطرف شده است.
وی افزود: همچنین برق قطع شده در پنج روستای شهرستان بام و صفی آباد امروز با وجود مسدود بودن راه در این محورهای روستایی، به مدار بازگشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی اظهار کرد: در شهرستان بجنورد نیز برق منطقه سایت لنگر و آخر داغ با تلاش نیروها، وصل شد.
وی خاطرنشان کرد: بارش برف و سنگین شدن سیم های شبکه توزیع برق و به هم نزدیک شدن آن و یا باعث پارگی شبکه برق می شود که این امر قطع شدن برق را به دنبال دارد همچنین علت قطعی برق در برخی مناطق شکستن و افتادن شاخه های درخت بر روی شبکه های برق بود.
رمضانی درباره قطعی آب به علت قطعی برق در برخی روستاهای استان گفت: اکنون و با برطرف شدن مشکل قطعی برق روستای دوین شیروان، شهرآوا و روستای راوخ صفی آباد، آب مناطق روستایی قطع شده مجدد برقرار شده است.
به گزارش ایرنا، جبهه سرد هوا از بعد از ظهر سه شنبه وارد خراسان شمالی شد و بارش برف در ۲ روز گذشته تمامی نقاط استان را فرا گرفت.
بر اساس گزارش هواشناسی با فعالیت سامانه بارشی در ۲ روز گذشته، میزان بارندگی در ایستگاه شکرانلو شیروان ۲۸.۸ میلیمتر، ایستگاه بام در بام و صفی آباد ۲۷.۵، خرق در فاروج ۲۷ و در قره جقه فاروج ۲۵.۲ میلیمتر گزارش شده است.
همچنین ارتفاع برف در روستای ریین بجنورد به ۵۰ سانتیمتر، در فاروج ۲۵ سانتیمتر، بجنورد ۱۵ و در بعضی مناطق تا ۲۵ سانتیمتر، شیروان ۱۵سانتیمتر و در مانه ۱۵ سانتیمتر گزارش شد.
بارش پراکنده و خفیف برف تا ظهر امروز در پاره ای از مناطق نیمه شمالی استان ادامه دارد و بتدریج با خروج سامانه بارشی کاهش ابر و حاکم شدن جو پایداری را در استان همراه با مه رقیق طی ساعت های شب در ارتفاعات و مناطق سردسیر استان انتظار داریم.
از اواخر وقت امشب و فردا صبح تا بعدازظهر افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید بیشتر در مناطق نیمه شمالی پیش بینی شده و بتدریج از اوایل وقت جمعه شب افزایش ابر و همراه با عبور موج کوتاه ناپایداری تا بعدازظهر شنبه بارش پراکنده باران و برف در اغلب نقاط استان بویژه ارتفاعات انتظار می رود.