شناسهٔ خبر: 76849300 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

محبان: هلال احمر خراسان شمالی ۵۱۵ نفر را اسکان اضطراری داد

بجنورد- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت:تا کنون ۵۱۵ نفر از مسافرین در راه مانده توسط تیم‌های عملیاتی هلال احمر در مراکز اسکان اضطراری اسکان داده شدند.

صاحب‌خبر -

ابوالفضل محبان درگفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش برف، کولاک و انسداد برخی محورهای مواصلاتی خراسان شمالی در شبانه روز گذشته اظهار کرد : از لحظات اولیه بارش برف در استان عملیات امدادرسانی آغاز و تاکنون، نجاتگران هلال‌ احمر استان در حال امدادرسانی به مسافرین گرفتار هستند و در مجموع تاکنون بیش از ۷۶۰ خودروی گرفتار در برف و کولاک رهاسازی کردند.

وی افزود : در این مدت، ۱۵۰ نیروی عملیاتی جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی در قالب ۳۰ تیم در محورهای مختلف استان به‌کارگیری شدند که طی این عملیات‌ها بیش از ۲۴۰۰ نفر از مسافرین و در راه ماندگان امدادرسانی شدند.

وی همچنین اعلام کرد: تا کنون ۵۱۵ نفر از مسافرین در راه مانده توسط تیم‌های عملیاتی هلال احمر در مراکز اسکان اضطراری اسکان داده شدند و ۱۵۰۰ تخته پتو،۱۲۰۰ عدد کنسروجات بین آنها توزیع شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی تصریح کرد: همه تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی تا پایداری کامل شرایط جوی، در حالت آماده‌باش قرار دارند و امدادرسانی همچنان ادامه دارد.