شناسهٔ خبر: 76839222 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه بوشهر خواستار توجه ویژه سران قوه به بهبود وضع معیشتی مردم شد

بوشهر-ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر بر ضرورت برخورد قاطع و بازدارنده با مفسدان اقتصادی تاکید کرد و خواستار توجه ویژه سران قوا به بهبود وضع معیشتی مردم و نظارت کارآمد بر عرصه تولید و توزیع شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز چهارشنبه در نشست رئیس قوه قضائیه کشور با اقشار مختلف مردم استان بوشهر ادامه داد: توجه به حل مشکلات تجارت دریایی با توجه به تغییرات پیاپی این قوانین و عدم تناسب آن با وضعیت معیشتی مردم انتظار می‌رود این امر با برنامه ریزی صحیح تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری شود.

وی تصریح کرد: استان بوشهر پرونده های قضایی بزرگی همچون احداث ورزشگاه ها و آموزشگاه ها را در دست انجام دارد که بدلیل معارض بودن با دستگاه های دولتی بلا تکلیف مانده است و نیازمند برنامه‌ریزی ریزی مدون و با درایت از طریق نهادهای تاثیر گذار است.

آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به تعیین تکلیف زمین های مردم عسلویه و آبپخش شهرستان دشتستان بیان کرد: بسیاری از زمین های مردم در سطح استان بوشهر کاربری کشاورزی و مسکونی مربوط به اجداد و نیاکان آنان است و بدلیل نداشتن سند مالکیت وضعیت آنها بلا تکلیف است که نیازمند پیگیری و جدیت مشابه اقدامات انجام گرفته است.

وی اظهار کرد: سران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با مردم، برای مردم و از مردم هستند و مردم نیز با تمام وجود خود از این نظام و مسئولان آن به‌ویژه مقام معظم رهبری، حمایت می‌کنند.

صفایی بوشهری افزود: استان بوشهر به گواه تاریخ، ۵ قرن در برابر بیگانگان ایستادگی کرده و «مقاومت در برابر بیگانگان»، به بخشی از فرهنگ مردم این دیار تبدیل شده است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در ادامه، از اقدامات دستگاه قضا در زمینه جذب قضات جدید برای مجموعه قضایی این استان قدردانی کرد.

صفایی بوشهری ، بر ضرورت برخورد قانونی، قاطع و بازدارنده با اغتشاشگران اخیر تاکید کرد.

آیت‌الله صفایی بوشهری همچنین گفت: برگزاری این قبیل نشست‌های مردمی مسئولان در کشور ما، نشان دهنده آن است که نظام جمهوری اسلامی ایران، یک نظام مردمی است و امروز رئیس قوه قضاییه نیز یکی از پیشگامان و پیشرانان این مُهم در ایرانِ عزیز محسوب می‌شود.

مادر شهید حسین صافی نیز به نمایندگی از خانواده‌ها معظم شهدا و ایثارگران استان بوشهر در این دیدار گفت: اغتشاش‌گران مسلحی که مساجد و امامزاده‌های ما را آتش زدند و فرزندانمان را به شهادت رساندند، حقیقتاً دشمنان این ملت هستند و باید قوه قضاییه با آنها برخوردی سخت، جدی و قاطع داشته باشد.

وی افزود: ما خانواده‌های شهدا پیرو خط رهبری هستیم و مسئولان نیز باید قدردان این ملت باشند و برای رفع مشکلات‌شان نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «فقیه» به نمایندگی از روحانیون شیعه استان بوشهر نیز در این دیدار به بیان مطالبی در رابطه با ضرورت مقابله با اغتشاشگران و همچنین شناسایی و برخورد با نفوذ در بخش‌های مختلف کشور پرداخت.

شیخ «اسماعیل بازدار» نماینده روحانیون اهل سنت استان بوشهر نیز در این دیدار با اشاره به نقش پررنگ بازیگران خارجی در آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر کشورمان، گفت: ما از قوه قضاییه می‌خواهیم که در زمینه مقابله با شبکه‌های سازمان‌یافته آشوب و همچنین برخورد با عناصر نفوذی، شجاعانه و حکیمانه عمل کند.

«یگانه» نماینده جامعه لنج‌داران استان بوشهر نیز در این دیدار، ضمن قدردانی از اهدای اسناد مالکیت بخش قابل توجهی از مردم این استان پس از سالیان متمادی، به بیان مشکلات معیشتی لنج‌داران پرداخت و گفت: چنانچه ۵۰۰ لنج مستقر در استان بوشهر از حالت سکون خارج شوند و راهی آب‌ها شوند، برای چند هزار نفر اشتغالزایی خواهد شد؛ از همین رو ضرورت دارد مشکلات صدور مجوز برای لنج‌های استان بوشهر با قید فوریت، پیگیری و مرتفع شود.

«نصرتی» نماینده حوزه گردشگری استان بوشهر نیز در این دیدار گفت: امروز گردشگری جزو اولویت‌های نخست زندگی مردم ایران نیست و طبیعی است هر چقدر وضعیت معیشتی مردم شرایط نامناسب‌تری پیدا کند به تبع آن اوضاع گردشگری کشور نیز وضعیت نگران‌کننده‌ای پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: مسئولان ذیربط باید به هنگام وقوع برخی بحران‌ها نظیر جنگ ۱۲ روزه یا نوسانات شدید ارزی، بیش از پیش به فعالان حوزه گردشگری کمک کنند.