شناسهٔ خبر: 76833553 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

پرداخت ۱۵۵ میلیارد تسهیلات اشتغالزایی در بوشهر

مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان بوشهراز پرداخت بیش از ۱۵۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال خرد در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، رسول زارعی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر با اشاره به اینکه از محل تبصره ۱۵ قانون بودجه امسال اعتبارات لازم برای اشتغال‌زایی تصویب شده است گفت: از محل این قانون یک‌هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان سهم استان بوشهر ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: از این محل تا آذر ماه امسال ۱۴۰ میلیارد تومان به جامعه هدف پرداخت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر به اعتبارات اشتغال خرد خانگی از جز هفتم قانون بودجه اشاره کرد و افزود: از این محل ۹۱۰ میلیارد تومان سهم استان بوشهر تعیین شده که تاکنون ۱۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

زارعی ادامه داد: در مجموع امسال برای طرح‌های اشتغال‌زایی ۱۵۵ میلیارد تومان به ویژه در اشتغال خرد خانگی به حساب تولیدکنندگان واریز شده است.

وی اضافه کرد: این اعتبارات از مهر ماه امسال ابلاغ شده است که ۱۳ نهاد حمایتی از جمله بنیاد کرامت، علوی، کمیته امداد، بهزیستی، بسیج سازندگی، دفتر امور روستایی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر نهادها می‌توانند از این اعتبارات بهره‌مند شوند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر همچنین به تبصره ۱۸ قانون بودجه پرداخت و خاطرنشان کرد: از یک‌هزار میلیارد تومان سهم استان از منابع تبصره ۱۸ قانون بودجه، تاکنون بیش از ۴۸۰ میلیارد تومان برای طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا پرداخت شده است.

زارعی افزود: سرعت پرداخت تسهیلات از سوی شبکه بانکی استان رضایت‌بخش بوده و طبق برنامه‌ریزی جدید، پیش‌بینی می‌شود تا یکی دو ماه آینده تمام مصوبات مربوط به طرح‌های نیمه‌تمام اجرایی شود.

وی به بخش‌های اولویت‌دار پرداخت تسهیلات نیز اشاره کرد و گفت: حوزه‌های کشاورزی، بهداشت و درمان، شیلات و گردشگری بیشترین تمرکز را در پرداخت تسهیلات داشته‌اند و تاکنون بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان تسهیلات در بخش کشاورزی پرداخت شده که بیشترین سهم را در میان بخش‌ها دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر اضافه کرد: پرداخت این تسهیلات در کنار تسریع اجرای طرح‌های تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۴۵۰ نفر را در استان فراهم کرده و به رونق اقتصاد محلی کمک خواهد کرد.