به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ سردار محمد قاسم طرهانی در تشريح جزئيات اين خبر گفت: در پي اعلام سرقت محموله کنسرو ماهي متعلق به يکي از سازمان هاي دولتي رسيدگي به پرونده در دستور کار اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان قرارگرفت.
وي در ادامه افزود: با انجام تحقيقات پليسي مشخص شد که در تاريخ هجدهم دي ماه سال جاري راننده يک دستگاه تريلي اسکانيا، پس از بارگيري محموله کنسرو تن ماهي از مبداء بندر چابهار به مقصد شهرستان اهواز حرکت کرده ولي با توجه به شرايط خاص و ايجاد اغتشاش در کشور، تمامي خطوط ارتباطي خود را خاموش و محموله را به سرقت برده است.
فرمانده انتظامي استان قزوين با بيان اينکه ماموران پليس آگاهي استان قزوين با انجام تحقيقات فني و پليسي موفق به شناسايي مخفيگاه متهمين شدند ادامه داد: با تلاش ماموران راننده و همدست وي دستگير و تعداد 132 هزار و 608 قوطي کنسرو ماهي 180 گرمي به وزن تقريبي 23 تن و 870 کيلو کشف و سارقان به پليس آگاهي منتقل شدند.
سردار طرهاني ارزش محموله مکشوفه را برابر نظر کارشناسان مربوطه 170 ميليارد ريال عنوان کرده و تصريح کرد:متهمان با تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي و اموال مسروقه به نماينده سازمان مربوطه تحويل داده شد.
انتهای پیام