شناسهٔ خبر: 76813465 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

بارش برف در ارتفاعات رودبار به ۲۵ سانتیمتر رسیده / تردد در محور‌های کوهستانی بدون زنجیر چرخ امکان پذیر نیست

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با بیان اینکه بارش برف در ارتفاعات رودبار به ۲۵ سانتیمتر رسیده است، گفت: تردد در محور‌های کوهستانی بدون زنجیر چرخ امکان پذیر نیست.

صاحب‌خبر -
مهر: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان با بیان اینکه بارش برف در ارتفاعات رودبار به ۲۵ سانتیمتر رسیده است، گفت: تردد در محورهای کوهستانی بدون زنجیر چرخ امکان پذیر نیست.
 
فریبرز مرادی اظهار کرد: براساس پیش بینی اداره کل هواشناسی بارش برف از بامداد امروز دوشنبه در ارتفاعات گیلان آغاز شده است.
 
وی افزود: در حال حاضر در ارتفاعات رودبار ۲۵ سانتیمتر، محور اسالم به خلخال و پونل به خلخال ۱۵ سانتی متر، دیلمان ۱۰ سانتی متر و در ارتفاعات رودبار بین ۵ تا ۱۰ سانتی متر برف باریده است.
 
فریبرز مرادی گفت: محور پونل به خلخال به دلیل احتمال سقوط بهمن و کولاک شدید همچنان مسدود است.
 
وی با تاکید بر اینکه تردد در محورهای کوهستانی بدون زنجیر چرخ امکان‌پذیر نیست، افزود: دیگر محورهای استان باز است و رفت و آمد در آنها جریان دارد.
 
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان به هموطنانمان توصیه کرد: از تردد در محورهای برف گیر استان خودداری کنند و در صورت ضرور، حتما زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی به همراه داشته باشند.