به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «ولی بهاریان» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان همدان امروز (دوشنبه) در آیین نکوداشت شهید «علیاصغر سماواتی» و رونمایی از کتاب «نخل مروارید» با اشاره به اتفاقات اخیر کشور، اظهار داشت: با پشتیبانی گرم و بسیار خوب مردمی و همچنین پای کار بودن نیروهای مسلح یک بار دیگر دیدید که دشمن ناکام ماند.
وی افزود: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که بعد از جنگ دفاع مقدس در ۲۳ خرداد اتفاق افتاد، فاز اول جنگ بود که رژیم صهیونیستی با حمایت استکبار جهانی در ۲۰ سال، برنامه ریزی کرده بودند که به هر طریقی که نظام جمهوری اسلامی را ساقط بکنند، دوما کشور را تجزیه کنند و سوما در بحث براندازی برنامهریزی کرده بودند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت همدان تصریح کرد: رژیم صهیونیستی به آمریکاییها قول داده بود کمتر از ۷۲ ساعت با برنامهای که از ۲۰ سال قبل هم رزمایش آن را اجرا کرده بودند بتواند این نظام را ساقط کنند.
وی با اشاره به چهار هدف عمده دشمن، گفت: هدف اول تضعیف جبهه مقاومت که ترامپ گفته بود ابتدا باید بازوان مقاومت قطع شود و با اتفاقات سوریه تصور میکرد این اتفاق افتاده است و جبهه مقاومت تضعیف شده اما همچنان شاهدیم جبهه مقاومت مقام و پا برجا است.
سردار بهاریان ادامه داد: هدف دوم کشور که شوک بزرگی ایجاد کردند این بود که رژیم کودککش اسرائیل در کمتر از دو ساعت تعدادی از عزیزانمون که طراحان اصلی جنگ و از فرماندهان اصلی بودند را شهید کند و سومین هدف این بود که بتوانند با از بین بردن زیرساختها، مقرهای نظامی را نابود و زمینه را برای ناامنی در کشور فراهم کنند.
وی اضافه کرد: هدف چهارم دشمن این بود که با توجه به این سه تا هدفی که از قبل پیش بینی کرده بودند بتوانند مردم رو پای کار بیاورند و کار را یکسره کنند، که با تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در کمتر از ده ساعت فرماندهان جدید با پشتوانه مردمی منصوب شدند.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس ادامه داد: تمامی نیروهای مسلح کشور وارد کار شدند و مقرهای صهیونیستها و آمریکاییها را به آتش بستند و قدرت نظامی کشور را بیشتر از گذشته به رخ جهانیان کشاندند و دشمن را ناکام گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه دشمنی نظام سلطه با ملت ایران تمام شدنی نیست، افزود: اینبار طراحی آنها اینگونه بود تا ابتدا کشور را به بهانه مشکلات معیشتی و سو استفاده از اعتراضات بازاریان به سمت آشوب بکشند و سپس وارد مرحله حملات نظامی شوند.
سردار بهاریان گفت: نیروهای موساد از نظر نظامی و پشتیبانی غیر نظامی وارد میدان شدند و شاهد بودیم اقداماتی داشتند که حتی داعش هم به این شکل، مردم را به شهادت نرسانده بود.
وی با اشاره به راهپیمایی عظیم ملت ایران در ۲۲ دی، گفت: در این روز یکبار دیگر مردم عزیز ایران اسلامی، پای کار آمدند و با راهپیمایی بسیار بزرگی که انجام دادند مجددا آمریکاییها و رژیم صهیونیستی را ناامید کردند.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس همدان با بیان اینکه ما امروز بیشتر از گذشته به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند داریم، متذکر شد: امیدوارم بتوانیم در بحث جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب اسلامی سالهاست بر آن تاکید دارند بتوانیم گامهای مؤثری برداریم.
انتهای پیام/
∎