شناسهٔ خبر: 7679114 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: بی‌بی‌سی فارسی | لینک خبر

فیلم‌بردار مجار بابت لگد زدن به پناهجویان عذرخواهی کرد

یک روزنامه‌نگار مجار که به دلیل لگد زدن به پناهجویان و پشت پا گرفتن آنها در نزدیکی مرز صربستان، از کار برکنار شده بود، عذرخواهی کرده است.

صاحب‌خبر -
Image copyright Stephan Richter

یک روزنامه‌نگار مجار که به دلیل لگد زدن به پناهجویان و پشت پا گرفتن آنها در نزدیکی مرز صربستان، از کار برکنار شده بود، عذرخواهی کرده است.

وی تاکید کرده که یک "فیلم‌بردار بی عاطفه، نژادپرست و لگدزن کودکان" نیست.

پترا لازلو در نامه‌ای به روزنامه ماگیار نمزت مجارستان گفته است که در زمان ازدحام پناهجویان، "چیزی در درونش تکان خورد".

او گفت که از وحشت واکنش نشان داد و این احساس به او دست داد که باید از "خود دفاع کند".

دادستانی مجارستان در مورد این حادثه تحقیقات جنایی آغاز کرده است.

خانم لازلو گفت: "سزاوار نیست که من هدف حملات سیاسی، بدنامی و تهدید به مرگ قرار بگیرم."

او افزود: "من فقط یک زن هستم و در حال حاضر یک مادر بیکار با بچه‌های کوچک، که در یک وضعیت وحشت‌زدگی تصمیمی بد گرفته است. من واقعا متاسفم".

این فیلم خشم همگانی را برانگیخت و در آن نشان داده می‌شود که خانم لازلو به مهاجران لگد می زند و به مردی که کودکی در دست دارد، پشت پا می‌گیرد.

Image copyright Getty
Image caption خانم لازلو گفت در یک وضعیت وحشت زدگی تصمیمی بد گرفته است

شبکه تلویزیونی" وان تی وی" مجارستان او را از کار برکنار کرده است. این شبکه وابسته به حزب راست‌گرای جوبیک مجارستان است.

این شبکه تلویزیونی با انتشار بیانیه ای گفته است خانم لازلو "رفتاری غیر قابل قبول" داشته است.

در بحران جاری پناهجویان، مجارستان به یک نقطه مهم ترانزیت برای سفر آن‌ها به سمت اروپای غربی تبدیل شده است. انتظار می‌رود در سال جاری میلادی بیش از ۱۵۰ هزار پناهجو به اروپا برسند.

رهبران مجارستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی موضع‌گیری تندتری در قبال پناهجویان داشته‌اند و به همین دلیل مورد انتقاد هستند.

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان هشدار داده است که کشورش مورد هجوم پناهجویانی قرار گرفته که "ریشه های مسیحی" اروپا را تهدید می‌کنند.