به گزارش ایرنا، رادیو تئاتر تلخک شامگاه چهارشنبه با حضور تئاتر دوستان در تالار فرهنگ و هنر کرمان به صحنه رفت تا صفحه ای از چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر کرمان ورق بخورد.
براساس تفاهمنامه ای که بین معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار کرمان به امضا رسیده، مراسم افتتاحیه رسمی و بخشهایی از چهلوچهارمین جشنواره تئاتر فجر از ۲۲ تا ۲۷ دی در کرمان برگزار می شود.
کارگاه های آموزشی(مستر کلاس)، بخش پژوهش، نمایشگاه پوستر و عکس و مسابقه رادیو تئاتر، فیلمنامه نویسی ازجمله بخش های جشنواره تئاتر فجر هستند که در کرمان اجرا خواهند شد.
رادیو تئاتر «آزاد» به نویسندگی مژگان نیکطبع و کارگردانی سید بهزاد تاجالدینی از شهر کرمان، رادیو تئاتر «کبودان و اسفندیار» به نویسندگی آرمان امید و کارگردانی عباس توفیقی از تهران، «پایان هزاره بیداد» به نویسندگی وفا مصطفیپور و کارگردانی سلمان خطی از مازندران، «تلخک» به نویسندگی منصوره عسکری دشت بیاض و کارگردانی هانیه پیرامی از خراسان جنوبی و «منو حالا نوازش کن» به نویسندگی و کارگردانی محمد مجدزاده از تهران آثاری هستند که طی سه روز در شهر کرمان برای تئاتر دوستان به اجرا درمیآیند.
چهلوچهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری سیدوحید فخرموسوی و مدیریت بخش رادیوتئاتر بر عهده امین رهبر است.