شناسهٔ خبر: 76770924 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

روایتی از شهادت «ایلیا عباسی» در آمل

بسیجی شهید «ایلیا عباسی» دانشجوی آملی در جریان فتنه انگیزی‌های اخیر اغتشاشگران برای حمایت از همشهری‌های خود تا ریخته شدن خون خود ایستاد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، بسیجی شهید «ایلیا عباسی» دانشجوی آملی که در جریان فتنه انگیزی‌های اخیر اغتشاشگران برای حمایت از همشهری‌های خود تا ریخته شدن خون خود ایستاد و با شهادت خود جاودانگی را برای خانواده و شهروندانش به ارمغان گذاشت.

شهید «ایلیا عباسی» دانشجوی بسیجی ۲۱ ساله و ترم هفتم رشته حقوق دانشگاه شمال آمل در مقطع کارشناسی بود که در جریان ناآرامی‌های روز‌های گذشته، از سوی اغتشاشگران به شهادت رسید.

این شهید آملی در جریان این اغتشاش‌ها با همراهی چند نفر از هم هیئت‌ها برای کمک به نیرو‌های مردمی برای کنترل فضای شلوغ شهر آمل از وجود عناصر تروریستی، در مسیر بلوار طالب آملی این شهر با شلیک مستقیم گلوله از سوی برخی اغتشاشگران به شهادت رسید.

به گفته برخی شاهدان عینی، عوامل مزدور وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب، با خودروی شخصی که بدون پلاک هم بوده در اوج قساوت از بدن نیمه جان «ایلیا عباسی» نیز عبور کردند.

مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان آمل عصر دوشنبه ۲۲ دی پیکر این شهید والامقام را همزمان با راهپیمایی مردم این شهرستان در محکومیت اغتشاشات و آشوب‌های اخیر از میدان ۱۷ شهریور تا گلزار شهدای امامزاده ابراهیم (ع) تشییع کردند.

«فریدون عباسی» پدر و «زینت علیپور» مادر شهید «ایلیا عباسی» با محکوم‌کردن جنایات عناصر خودفروخته و اغتشاشگران با بیان اینکه صف مطالبه‌گران و معترضان به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با آشوب‌طلبان کاملا جدا است، از قوه قضائیه درخواست کردند، انتقام خون پسرشان و دیگر شهدا و جوانان بی‌گناه این ناآرمی‌های اخیر باید گرفته شود.

انتهای پیام/