شناسهٔ خبر: 76765608 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی آشوبگران به اموال عمومی گنبدکاووس

گنبدکاووس- ایرنا- شهردار گنبدکاووس، با ارائه آماری تکان‌دهنده از خسارات ناشی از ناآرامی‌های اخیر در این شهرستان، اعلام کرد: افراد آشوبگر افزون بر ۵۰۰ میلیارد ریال به تاسیسات، مبلمان شهری و اموال عمومی متعلق به شهرداری خسارت وارد کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

امیرعلی لطیفی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، با تشریح جزئیات این آسیب‌ها اظهار کرد: در جریان اغتشاشات چند شب گذشته، بخش گسترده‌ای از زیرساخت‌های شهری هدف تخریب قرار گرفت که شامل شکستن شیشه ساختمان‌های اداری شهرداری، آتش‌زدن و تخریب مخازن زباله، نابودی فضاهای سبز و آسیب به یادمان‌های شهری (المان‌ها) می‌شود.

شهردار گنبدکاووس ادامه داد: همچنین تجهیزات ترافیکی و هدایتی از جمله تابلوهای مسیری، اسامی معابر و میادین، چند ایستگاه اتوبوس، چراغ‌های فرماندهی و کیوسک راهنمایی و رانندگی و نیز تعدادی از خودروهای خدمات شهری توسط اغتشاشگران تخریب شدند.

خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی آشوبگران به اموال عمومی گنبدکاووس

لطیفی با محکوم کردن این اقدامات آشوبگرانه و توصیف آن به عنوان رفتاری ناشایست از سوی فرصت‌طلبان، تاکید کرد: تامین مالی برای ترمیم و بازسازی این خسارات سنگین، از بودجه عمومی شهرداری کسر خواهد شد؛ موضوعی که به طور مستقیم به ضرر منافع شهروندان تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه این مبالغ می‌توانست صرف توسعه خدمات رفاهی و پروژه‌های عمرانی مخصوصاً در ایام پایانی سال و نوروز شود، افزود: مبلمان و تاسیسات شهری جزو اموال عمومی است و متعلق به مردم است؛ از این رو انتظار می‌رود شهروندان در حفظ و نگهداری از این سرمایه‌های ملی یاری‌گر نهادهای خدماتی باشند.

شایان ذکر است، گنبدکاووس با حدود ۱۸۰ هزار نفر جمعیت، دومین شهر بزرگ استان گلستان محسوب می‌شود.