شناسهٔ خبر: 76740371 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در حال تکمیل...

فیلم و عکس| راهپیمایی سراسری در ایران اسلامی؛ مردم با حضور حماسی اقدامات اغتشاشگران مسلح را محکوم کردند

مردم ایران از دقایقی پیش در سراسر کشور با قیام یکپارچه و اتحاد و همبستگی مثالزدنی ۲۲ بهمن دیگری خلق کردند و اقدام تخریب‌گران و تروریست‌های اغتشاشگر مسلح را م... مردم ایران از دقایقی پیش در سراسر کشور با قیام یکپارچه و اتحاد و همبستگی مثالزدنی ۲۲ بهمن دیگری خلق کردند و اقدام تخریب‌گران و تروریست‌های اغتشاشگر مسلح را محکوم و بار دیگر با آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی تجدیدمیثاق کردند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری آنا ـ حسین بوذری؛ آشوبگران و اغتشاشگران مسلح طی روزهای گذشته با برهم زدن آرامش مردم، تخریب اموال عمومی، ایجاد ناامنی در جامعه و هتک حرمت به مقدسات اسلامی قلب مردم ولیاتمدار و مون ایران اسلامی را به در د آورده بودند.

اما امروز ۲۲ دی مردم ایران اسلامی در سراسر کشور ۲۲ بهمن دیگری خلق کردند و با صفوف به هم فشرده و اتحاد و انسجام مثالزدنی بار دیگر ثابت کردند که هرچند ممکن است  از شرایط اقتصادی و گرانی‌ها ناراضی باشند، اما پای نظام جمهوری اسلامی که به میان بیاید با هیچ احدی شوخی ندارند و اجازه نمی‌دهند دشمنان قسم‌خورده جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی از وضعیت اعتراض به‌حق مردم به وضعیت اقتصادی سوءاستفاده کرده و کشور را به آشوب بکشانند.

ملت ایران به‌هیچ عنوان طرح شعار‌های ساختارشکنانه نسبت به ارزش‌های والای اسلامی و انقلابی را برنمی‌تابند و اغشاشاگران و آشوبگران را سرجایشان خواهند نشاند.

این غیرت دینی در دفاع از اسلامی و انقلاب اسلامی امروز بار دیگر نمایان شد و مردم ایران با آرمان‌های امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) تجدیدمیثاق دوباره کردند و به اجانب ازجمله دولتمردان آمریکای جنایتکار و سگ هارش رژیم فاسد و جعلی صهیونیستی نشان دادند که هرگز دست از نظام و انقلابشان برنخواهند داشت و اجازه نمی‌دهند ربع پهلوی خائن و وطن‌فروش که عملاً تبدیل به عمله رژیم صهیونیستی شده و نوچه اسرائیل غاصب است برای آنان تصمیم بگیرد و دهان این یاوه‌گوی بی‌شرف را می‌شکنند.

مردم بصیر استان مرکزی اغتشاشگران را به زباله‌دان انداختند

مرکزی ـ  تجمع مردم ولایتمدار و شهیدپرور اراک علیه تخریب‌گران و عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی و آمریکا از دقایقی پیش در اراک مرکز استان مرکزی آغاز شده، این در حالی است که طبق برنامه‌ریزی انجام شده در دیگر شهر‌های استان مرکزی نیز تجمع مردم در حمایت از ایران و جمهوری اسلامی برگزار می‌شود.

راهپیمایی محکومیت تخریبگران و عناصر تروریست و داعشی وابسته به آمریکا و صهیونیسم امروز دوشنبه ۲۲ دی‌ماه در ۲۰ نقطه استان مرکزی برگزار می‌شود، این در حالی است که راهپیمایی علیه تخریب‌گران و عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی و آمریکا در اراک از ساعت ۹:۳۰ صبح آغاز شده و مسیر راهپیمایی از میدان شهدا به سمت خیابان شهید رجایی (ملک)، خیابان ۱۷ شهریور، خیابان دکتر حسابی، میدان سرداران و مصلای بیت‌المقدس اراک در نظر گرفته شده است.

امروز دوشنبه ۲۲ دی ماه راهپیمایی مردم انقلابی اراک در اعلام انزجار از اغتشاشگران و تشییع پیکر شهید در میدان شهدا برگزار می‌شود و براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته آیین تشییع پیکر پاک شهید والامقام استوار یکم قاسم عزیزی که از شهدای مدافغ امنیت فراجا بود و در درگیری با آشوب‌گران به درجه رفیع شهادت نائل آمد؛ فردا نیز در اراک برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در میدان سرداران اراک بر پیکر پاک شهید عزیزی نماز اقامه می‌کنند.

مردم اراک در این راهپیمایی پیکر شهید قاسم عزیزی از شهدای نیروی انتظامی را تشییع کردند.

این راهپیمایی از میدان شهدا به سمت خیابان شهید رجایی (ملک)، خیابان ۱۷ شهریور و خیابان دکتر حسابی، میدان سرداران و مصلی بیت‌المقدس اراک برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در میدان سرداران اراک بر پیکر پاک شهید عزیزی نماز اقامه کردند.

راهپیمایی ۲۲ دی در کرمان / تشییع پیکر شهید

کرمان ـ راهپیمایی «محکومیت تخریب‌گران و عناصر تروریست و داعشی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی» صبح امروز دوشنبه 22 دی‌ماه در سراسر استان کرمان برگزار شد و مردم کرمان دیار مقاومت بار دیگر با حضور پر شور خود در این مراسم وفاداری خود را نسبت به ایران اسلامی، اسلام، انقلاب و ولایت و رهبری اعلام کردند.

مردم کرمان، پایتخت مقاومت جهان اسلام و دیار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برای بار دیگر امروز به میدان آمدند و منسجم و متحد و یکپارچه نشان دادند که پشتیبان نظام و ایران اسلامی هستند و ثابت کردند با وجود همه مشکلات معیشتی و اقتصادی تا آخر پای انقلاب و ایران اسلامی ایستاده‌اند و اجازه دخالت هیچ بیگانه‌ای در سرنوشتشان را نمی‌دهند.

مردم کرمان، دیار مقاومت، صبح امروز در شرایطی به میدان آمدند که دشمنان نظام جمهوری اسلامی یعنی آمریکای جنایتکار و رژیم جعلی و فاسد صهیونیستی مدت‌هاست در تلاشند که مردم را در مقابل نظام قرار دهند و با فرستادن، اعزام و تجهیز تعدادی تروریست، کشتن تعدادی از مردم، تخریب اموال عمومی و شخصی و ایجاد ناامنی و ناآرامی، به نظم و امنیت جامعه ضربه بزنند.

بعد از اقامه نماز به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان بر پیکر شهید در حسینیه ثارالله، مراسم تشییع با سردادن ندای «لبیک یا حسین» و نواختن موزیک برگزار شد.

«آذربایجان اویاخدی، انقلابا دایاخدی» آذربایجانی‌ها گوش دشمن را کر کرد

آذربایجان‌غربی ـ تجمع مردمی محکومیت تخریبگران و عناصر تروریستی در آذربایجان‌غربی برگزار شد.

مردم ارومیه همزمان با سراسر کشور در میدان انقلاب این شهر تجمع و اقدامات اغتشاشگران را محکوم کردند. در این تجمع مردم انقلابی ارومیه با سردادن شعار‌های «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق»، «لبیک یا خامنه‌ای»، «آذربایجان اویاخدی، انقلابا دایاخدی» ارادت خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری نشان دادند و با مشت‌های گره کرده انزجار خود را از ایادی استکبار و خودفروختگان اعلام کردند.

لرستانی‌ها اقدامات آشوبگران و اغتشاشگران را محکوم کردند

لرستان ـ راهپیمایی مردم ولایی، انقلابی، غیور و با بصیرت لرستان در محکومیت اقدامات تروریستی عوامل آمریکایی ـ صهیونیستی امروز (دوشنبه، ۲۲ دی) همزمان با سراسر کشور با حضوری باشکوه و دشمن‌شکن در استان برگزار شد.

<div id="video-display-embed-code_1086346"><script type="text/JavaScript" src="/fa/news/play/embed/1025186/1086346?width=400&height=300"></script></div>

لرستانی‌های بصیر و آگاه دل، امروز همچون سیل خروشان برای اعلام مواضع انقلابی و ایستادن در مقابل همه بدخواهان و محکومیت اقدامات تروریست‌های مسلح به میدان آمدند.

ایلامی‌ها هم در محکومیت اغتشاشگران مسلح به میدان آمدند

 ایلام ـ امروز سراسر استان ایلام به میدان آمده اند تا انزجار خود را از تحرکات مذبوحانه اخیر اغتشاشگران و اخلالگران در نظم و امنیت کشور نشان دهند. 

امروز میدان 22 بهمن شهر ایلام نیز شاهد صحنه‌ای کم‌نظیر از اتحاد و وفاداری بود، پیر و جوان، زن و مرد، کودک و خردسال همه برای دفاع از آرمان های نظام جمهوری اسلامی آمده بودند. 

مردم ایلام با سر دادن شعارهای مرگ بر فتنه گر، مرگ بر منافق، تهدید آمریکایی دیگر اثر ندارد، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و ....راه  اعتراض مدنی خود به شرایط اقتصادی موجود را از اغتشاشگران جدا کردند. 

این مراسم با حضور با شکوه مردم این شهر از ساعت ۱۰ صبح امروز دوشنبه ۲۲ دی در میدان ۲۲ بهمن آغاز شده و تجمع‌کنندگان در این مراسم با محکومیت عناصر تخریبگر و تروریست‌های مسلح، شعار «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر تروریست» سر دادند.

خشم و انزجار مردم کردستان علیه اغتشاشگران مسلح

کردستان ـ راهپیمایی پرشور و حماسی مردم سنندج در استان کردستان در محکومیت اقدامات تروریستی و جنایت‌های اخیر ۲۲ دی ماه از ساعت ۱۰:۳۰ صبح برگزار شد و موج عظیم و خروشان مردم ولایت‌مدار و انقلابی سنندج به خیابان‌ها آمدند تا بار دیگر وفاداری خود را به آرمان‌های نظام اسلامی و شهدا به اثبات برسانند.

شرکت‌کنندگان در این حماسه مردمی، با سر دادن شعار‌های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، مسیر خود را به سمت میدان انقلاب ادامه دادند تا صدای رسای خود را به گوش دشمنان برسانند.

در این راهپیمایی گسترده، چهره‌ای درخشان از وحدت و انسجام ملی به نمایش گذاشته شد. مردم از همه اقشار و طیف‌های سنی، از جوانان و نوجوانان پرشور تا بزرگواران و سالخوردگان، زن و مرد، با حضور در صحنه، خشم و انزجار خود را از آشوبگران و عوامل استکبار جهانی اعلام کردند. حاضران در این راهپیمایی با سردادن شعار‌های انقلابی، تأکید کردند که امنیت و اقتدار ایران اسلامی خط قرمز ملت است و توطئه‌های دشمنان برای ایجاد ناامنی در استان کردستان با هوشیاری و بصیرت مردم خنثی خواهد شد.

رژیم صهیونیستی و آمریکا پشت اغتشاشگران مسلح/ این آشوب‌ها حاصل برنامه‌ریزی ۲۰ ساله بود

سیستان و بلوچستان ـ راهپیمایی مردم سیستان و بلوچستان در محکومیت اغتشاشات اخیر برگزار شد

راهپیمایی باشکوه مردم سیستان و بلوچستان در حمایت از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در محکومیت اغتشاشات اخیر برگزار شد. این مراسم امروز به‌صورت محوری در شهر زاهدان و از میدان آزادی با خیل عظیم جمعیت شیعه و سنی استان برگزار شد و مردم در این مراسم با سردادن شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر فتنه‌گر و اغتشاشگر، خشم و انزجار خود را از آشوبگران و تروریست‌ها و حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبرپور امام جمعه موقت زاهدان در این مراسم با اشاره به برنامه ریزی ۲۰ ساله رژیم صهیونیستی برای تقابل با ایران از طریق مسلح کردن تروریست ها گفت: آدم کشی برای رفع مشکل اقتصادی نیست و فقط طرح رژیم صهیونیستی بعد از شکست در جنگ ۱۲ روزه علیه ملت ایران است. 

حمایت اردبیلی‌ها از اقتدار و امنیت ملی

همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی حمایت از اقتدار، امنیت ملی و محکوم کردن اقدامات اغتشاشگران و فریب‌خوردگان اخیر دوشنبه ۲۲ دی در شهر اردبیل از ساعت ۱۱ صبح و از مسیر میدان شریعتی تا میدان یحیوی با سر دادن شعار‌های حماسی با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

هدف از این راهپیمایی، محکومیت اغتشاشات اخیر و اهانت به مقدسات و شعائر انقلاب اسلامی، خشونت و تخریب اموال عمومی اعلام شده است.

خشم و انزجار بیرجندی‌ها از اقدامات آشوبگرایانه اغتشاشگران مسلح

خراسان‌جنوبی ـ راهپیمایی مردمی محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی عوامل آمریکایی ـ صهیونیستی امروز دوشنبه ۲۲ دی‌ماه در استان خراسان‌جنوبی برگزار شد.

<div id="video-display-embed-code_1086356"><script type="text/JavaScript" src="/fa/news/play/embed/1025186/1086356?width=400&height=300"></script></div>

این راهپیمایی در تمام شهرستان‌ها در بیرجند ساعت ۹ صبح از چهارراه شهید قرنی (مقابل فرهنگسرای شهر) آغاز شد و در مسیر خیابان پاسداران به سمت میدان قدس ادامه یافت.

اقشار مختلف مردم سمنان امروز یکشنبه ۲۱ دی با حضور در یک راهپیمایی باشکوه حوادث اخیر را محکوم کردند. راهپیمایان در این راهپیمایی که از میدان کوثر آغاز شد و تا میدان سعدی این شهر ادامه داشت، ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی در برخی نقاط کشور، خواستار برخورد با عوامل حوادث اخیر شدند.

مردم با سر دادن شعار‌هایی ضمن محکوم کردن تخریب اموال دولتی و آسیب به برخی اماکن مذهبی توسط اغتشاشگران و تروریست‌ها در برخی از شهر‌های کشور از مسئولان قضایی خواستند با عوامل ناامنی برخورد کنند.

محکومیت اقدام تروریستی اغتشاشگران در سمنان

سمنان ـ اقشار مختلف مردم سمنان امروز یکشنبه ۲۱ دی با حضور در یک راهپیمایی باشکوه حوادث اخیر را محکوم کردند.

راهپیمایان در این راهپیمایی که از میدان کوثر آغاز و تا میدان سعدی این شهر ادامه داشت ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی در برخی نقاط کشور، خواستار برخورد با عوامل حوادث اخیر شدند.

مردم با سر دادن شعارهایی ضمن محکوم کردن تخریب اموال دولتی و آسیب به برخی اماکن مذهبی توسط اغتشاشگران و تروریست‌ها در برخی از شهرهای کشور از مسئولان قضایی خواستند با عوامل ناامنی برخورد کنند.

این راهپیمایی که با برنامه‌ریزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان برگزار شد با استقبال اقشار مختلف مردم و از جمله بانوان همراه بود.

«نَه» بزرگ مردم استان یزد به اغتشاشات اخیر

یزد ـ اجتماع بزرگ مردمی در محکومیت اغتشاشات اخیر و اعلام انزجار از اقدامات تخریب گرایانه اغتشاشگران یکشنبه ۲۱ دی در حسینیه امیرچقماق یزد برگزار شد و اقشار مختلف مردم دارالعباده یزد، با حضور پرشور در این تجمع، ضمن محکوم کردن اقدام‌های اغتشاشگران، بار دیگر وحدت و بصیرت خود را علیه آمریکای جنایتکار و رژیم فاسد و جعلی صهیونیستی نشان دادند.

مردم استان یزد در این تجمع شعار‌هایی از جمله «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده» و «خامنه‌ای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است» سر دادند.

حجت‌الاسلام مجتبی صداقت مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا بر اهمیت و ضرورت داشتن بصیرت و هوشیاری آحاد مردم در برابر اهداف و ترفند‌های استکبارجهانی علیه مردم و کشور اسلامی تأکید کرد.

مردم میبد هم امروز ساعت ۱۵ با راهپیمایی از شهرداری میبد تا پارک فلسطین انزجار خود را از اغتشاشات اخیر اعلام خواهند کرد.

در بهاباد هم اجتماع بزرگ مردمی در محکومیت اغتشاشات اخیر و اعلام انزجار از اقدامات تخریب‌گرایانه اغتشاشگران از ساعت ۱۵ امروز از مسجد انقلاب تا مسجد جامع این شهرستان برگزار شد.

انتهای پیام/