شناسهٔ خبر: 76715397 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آیین نکوداشت «حاج صادق آهنگران» در دزفول برگزار شد

دزفول – ایرنا - مراسم تجلیل و نکوداشت «حاج صادق آهنگران» به پاس سال‌ها مجاهدت فرهنگی و نوای ماندگار این مداح اهل بیت(ع) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسوولان کشوری و لشکری در دزفول برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا،استاندار خوزستان در این آیین با عنوان «حماسه خوان صادق» که پنجشنبه شب در حسینیه ثارالله دزفول برگزار شد، دزفول را شهر مقاومت و ایثار دانست و گفت: حاج صادق آهنگران نزدیک به نیم قرن از زندگی خود را وقف خدمت به اهل بیت(ع) کرده است.

سیدمحمدرضا موالی زاده گفت: تاثیر حماسه سرایی های حاج صادق در دوران دفاع مقدس تاثیری شگرف بود که این نوای دل نشین چون از دل بر می خاست بر دل ها نیز می نشست.

وی حاج صادق آهنگران را سرباز صادق و مخلص ولایت دانست و اظهار کرد: تاثیر سرودها، ‌مداح ها و آواهای حاج صادق آهنگران در شب های عملیات پشت دشمن را به لرزه در می آورد.

آیین نکوداشت «حاج صادق آهنگران» در دزفول برگزار شد

استاندار خوزستان،‌ خدمات حاج صادق آهنگران به ایران و اسلام و تشیع را بی بدیل دانست و ادامه داد: نسل جوان با چنین شخصیت هایی آشناست و باید از آنها الگو بگیرند.

استاندار خوزستان اظهار کرد: عاشورا عصاره معنویت و حماسه است و حاج صادق با تلفیق معنویت و حماسه حسینی در حماسه سرایی‌ها، دل‌های رزمندگان را جلا می داد.

آیین نکوداشت «حاج صادق آهنگران» در دزفول برگزار شد

به گزارش ایرنا، آیین نکوداشت حاج صادق آهنگران به پاس سال‌ها مجاهدت فرهنگی و نوای ماندگار حاج صادق آهنگران از چهره شاخص دوران دفاع مقدس از سوی ستاد نکوداشت علما و نخبگان شهرستان دزفول برگزار شد.

محمدصادق آهنگری معروف به صادق آهنگران اصالتا دزفول است ولی به دلیل مهاجرت والدینش به اهواز، دوران کودکی و نوجوانی خود را در شهر اهواز سپری کرده است.

آهنگران مداحی را از نوجوانی و با خواندن در هیات‌های مذهبی آغاز کرد و در زمان وقوع انقلاب، شعارگو بود. پس از انقلاب اسلامی، به فعالیت در کمیته انقلاب اسلامی پرداخت و بعدها با تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به این نهاد پیوست.

نجواهای عرفانه مناجات و دعای کمیل و مداحی های حماسی او در دوران دفاع مقدس هشت ساله موجب شد تا آهنگران به چهره ای ماندگار و حماسه سرایی های او به جریانی فرهنگ ساز تبدیل شود.

صادق آهنگران تاکنون آثار خود را در قالب آلبوم های مختلف از جمله «مثنوی شهادت»، «داغ ازلی» و «دشت کربلا» و «اشک افشان» منتشر کرده‌است. «ای لشکر صاحب زمان آماده باش» و «با نوای کاروان» از جمله آثار مشهور و جریان ساز آهنگران در دوران دفاع مقدس است.