شناسهٔ خبر: 76682203 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شکارچی بز کوهی در شهرستان کوثر دستگیر شد

کوثر - ایرنا - رییس اداره حفاظت محیط زیست کوثر از دستگیری یک شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌ شده دربند مشکول توسط ماموران یگان حفاظت شهرستان‌های خلخال و کوثر خبر داد.

صاحب‌خبر -

یوسف رشیدی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با هوشیاری و همکاری مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان‌های خلخال و کوثر و پس از ۲ شبانه‌روز رصد و گشت‌زنی مستمر، این شکارچی غیرمجاز و متخلف که اقدام به شکار یک رأس بزکوهی در منطقه کرده بود، شناسایی و در جریان تعقیب و گریز چهار ‌ساعته در کوهستان دستگیر شد.

وی با اشاره به کشف و ضبط لاشه یک رأس بزکوهی از این شکارچی متخلف، اظهار کرد: شکارچی دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل مراجع قضایی شد.

وی بیان کرد: همچنین عملیات برای شناسایی و دستگیری ۲ نفر دیگر از همراهان این شکارچی غیرمجاز و متخلف که با مشاهده محیط‌بانان از محل متواری شده‌اند با همکاری مراجع قضایی ادامه دارد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کوثر با اشاره به ممنوعیت قانونی شکار و صید در مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست، اضافه کرد: تمامی این مناطق به صورت شبانه‌روزی توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست حراست و حفاظت می‌شود و هر گونه شکار و صید در آنها ممنوع است و پیگرد قانونی دارد.

رشیدی با تقدیر از همکاری و نقش موثر و حیاتی مردم و همیاران طبیعت در حفاظت از محیط زیست، ادامه داد: حفظ تنوع زیستی و حیات وحش ارزشمند مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع وظیفه همگانی است.

وی از برخورد قاطع ماموران یگان حفاظت محیط زیست و محیط‌بانان با افراد متخلف و سوء استفاده کنندگان از محیط زیست خبر داد و از مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و تخلف مراتب را از طریق شماره تماس ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

به گزارش ایرنا، منطقه شکار ممنوع دربند مشکول به وسعت ۳۰ هزار هکتار در جنوب شهرستان کوثر واقع شده و به لحاظ تنوع گونه‌های گیاهی و جانوری دارای قابلیت بالایی است ، این منطقه یکی از زیستگاه‌های مهم استان اردبیل در تنوع حیات وحش بخصوص پستانداران شاخص از جمله بز کوهی یا پازن است.

شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی در ۸۵ کیلومتری جنوب اردبیل واقع است.