شناسهٔ خبر: 76646482 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

این مرد قزوینی ۱۵۶ بار ازدواج کرده است

این مرد قزوینی ۱۵۶ بار ازدواج کرده است

حسین نوری ۸۵ ساله از قزوین بعد از ۱۵۶ بار ازدواج همچنان از تصمیم خود برای ازدواج حرف می‌زد. روزنامه اطلاعات ۱۲ دی ۱۳۵۲ گزارشی از مردی قزوینی منتشر کرده که قصد داشت به تعداد اعداد روزهای یک سال ازدواج کند. بخش‌هایی از این گزارش را بخوانید و عکس‌های این مرد عیالوار قزوینی را تماشا کنید.

صاحب‌خبر -

سایت دیده بان ایران: حسین نوری ۸۵ ساله از قزوین بعد از ۱۵۶ بار ازدواج همچنان از تصمیم خود برای ازدواج حرف می‌زد. روزنامه اطلاعات ۱۲ دی ۱۳۵۲ گزارشی از مردی قزوینی منتشر کرده که قصد داشت به تعداد اعداد روزهای یک سال ازدواج کند. بخش‌هایی از این گزارش را بخوانید و عکس‌های این مرد عیالوار قزوینی را تماشا کنید.

او که ۱۲ دختر و پسر دارد، خود را یک متخصص انسان‌شناسی می‌داند و معتقد است هیچکس در دنیا مثل او زن‌ها درک نمی‌کند: من تنها کسی هستم که می‌توانم روحیه زنان شهرهای مختلف را تجزیه و تحلیل کنم. از من بپرسید زن لاهیجانی بهترین زن ایرانی است.

1 (4)

5969684

برچسب‌ها: