شناسهٔ خبر: 76630535 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه تبریز: اعتکاف فرصتی برای پالایش روح و اصلاح جامعه است

تبریز- ایرنا - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز از آیین معنوی اعتکاف به عنوان فرصتی برای پالایش روح و اصلاح جامعه یاد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل روز یکشنبه در مراسم اعتکاف مسجد جامع تبریز، با تأکید بر جایگاه ویژه این عبادت، اعتکاف را فرصتی طلایی برای رهایی از غفلت و بازگشت به خویشتن الهی خواند.

وی در جمع معتکفان بیان کرد: اعتکاف دریچه‌ای به سوی آرامش درونی و تصفیه روح است؛ زمانی که انسان می‌تواند در سکوت معنوی، مسیر زندگی خود را بازبینی و نیت‌ها را پالایش کند.

امام جمعه تبریز با اشاره به تأثیر نماز آگاهانه در ایمنی‌بخشی جامعه افزود: نماز با حضور قلب، نه تنها سپری در برابر آسیب‌های اخلاقی است، بلکه سدی محکم در برابر ترفندهای شیطان می سازد.

وی همچنین خطاب به جوانان تأکید کرد: جوانان مؤمن، نگهبانان ارزش‌های دینی و انقلابی هستند و حضور آنان در چنین فضاهای معنوی، آینده روشن جامعه اسلامی را ترسیم می‌کند.

مطهری‌اصل همچنین اعتکاف را آغاز تحول فردی و اجتماعی نامید و از معتکفان خواست «این خلوت روح‌افزا را به فضای زندگی خود گسترش دهند.

به گزارش ایرنا، در ایام بیض برگزاری و شرکت در مراسم معنوی اعتکاف در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ رجب توصیه شده و معتکفین مراسم پرفیض اعتکاف را برگزار می کنند.