شناسهٔ خبر: 76627081 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون مادورو: ونزوئلا مستعمره هیچ کشوری نخواهد شد

معاون رئیس جمهور ونزوئلا در پیامی تلویزیونی گفت که این کشور هرگز مستعمره کشور دیگری نخواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «دلسی رودریگز» در سخنرانی تلویزیونی در کنار وزرای دفاع و خارجه این کشور خواستار آزادی «نیکلاس مادورو» و همسرش شد.

وی اظهار کرد: ونزوئلا هرگز مستعمره هیچ کشوری نخواهد شد و از مردم این کشور خواست تا آرامش، یکپارچگی را برای دفاع از کشور حفظ کنند.

معاون رئیس جمهور ونزوئلا افزود: که آماده هستیم تا با تمام توان از کشور حمایت کنیم و به مردم می‌گوییم که دولت همچنان در کشور پابرجاست.

او ادامه داد: که هرگز اجازه تجاوز نظامی به کشور را نخواهیم داد.

رودریگز خاطرنشان کرد:از کشور و آینده فرزندانمان دفاع کرده و از ملت خود با تمام توان دفاع می‌کنیم و از استقلال خود در برابر تمام قدرت‌های استعمارگر محافظت می‌کنیم.

به گزارش ایمنا، ارتش آمریکا بامداد امروز (شنبه سیزدهم دی) حملات غافلگیرانه‌ای علیه ونزوئلا انجام داد و طی آن مادورو و همسرش را از محل اقامتش ربوده و به یکی از ناوهای آمریکایی مستقر در منطقه منتقل کرد تا وی را به داخل آمریکا برده و در آنجا به اتهام همکاری با گروه‌های قاچاق مواد مخدر محاکمه کنند.

منبع: فارس