شناسهٔ خبر: 76625815 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

سی‌ان‌ان: احتمالاً مادورو توقف کوتاهی در گوانتانامو خواهد داشت

صاحب‌خبر -

شفقنا – دو منبع مطلع به خبرگزاری سی‌ان‌ان گفتند، نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، که سوار بر ناو جنگی ایوو جیما عازم آمریکاست، قرار است پیش از انتقال به نیویورک، توقف کوتاهی در پایگاه نظامی ایالات متحده در گوانتانامو داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، به گفته یکی از این منابع، بخشی از ملاحظات این است که این امر امکان انتقال سریع‌تر را فراهم می‌کند. با سوارکردن او در هواپیما، مقامات می‌توانند او را مستقیماً به نیویورک ببرند، و دیگر نیازی نیست وی در دادگاه دیگری حضور یابد.

این پایگاه که با نام «گیتمو» نیز شناخته می‌شود، در جنوب شرقی کوبا واقع شده است.

پم باندی، دادستان کل ایالات متحده، پس از دستگیری مادورو در ونزوئلا گفت که او «به زودی با خشم کامل عدالت آمریکایی در خاک آمریکا و در دادگاه‌های آمریکایی روبرو خواهد شد».

باندی صبح شنبه در شبکه‌های اجتماعی نوشت که کیفرخواست علیه مادورو او را به «توطئه تروریسم مواد مخدر، توطئه واردات کوکائین، نگهداری مسلسل و دستگاه‌های مخرب و توطئه برای نگهداری مسلسل و دستگاه‌های مخرب علیه ایالات متحده» متهم نموده است.

مادورو در سال ۲۰۲۰ توسط ناحیه جنوبی نیویورک متهم شناخته شد.

پیش‌تر، یک سناتور جمهوری‌خواه به نقل از مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، گفت که ایالات متحده مادورو را برای محاکمه در آمریکا دستگیر کرده است.

سناتور مایک لی از ایالت یوتا، اوایل روز شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: او به من اطلاع داد که مادورو توسط پرسنل آمریکایی دستگیر شده است تا به اتهامات جنایی در ایالات متحده محاکمه شود.

«این اقدام احتمالاً طبق ماده دوم قانون اساسی، در حوزه اختیارات ذاتی رئیس جمهور برای محافظت از پرسنل آمریکایی در برابر حمله واقعی یا قریب الوقوع قرار دارد.»

رئیس جمهور آمریکا دونالد بامداد شنبه اعلام کرد که ایالات متحده «حمله‌ای گسترده علیه ونزوئلا» انجام داده و مادورو و همسرش دستگیر و از کشور خارج شده‌اند.