شناسهٔ خبر: 76618928 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

یک محکوم به قصاص در لرستان بخشیده شد

در ماه مبارک رجب و در راستای پویش به کرامت فاطمی و گذشت علوی می‌بخشم، نوزدهمین پرونده قتل عمد در استان لرستان با گذشت اولیای دم و تلاش فعالان صلح به سازش انجامید و یک زندانی از قصاص رهایی یافت.  

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

یاراله کاکولوند، معاون قضایی رئیس کل دادگستری و رئیس شورا‌های حل اختلاف استان لرستان، از سازش نوزدهمین فقره پرونده قتل عمد خبر داد. این سازش به همت هیئت صلح و سازش استان لرستان و فعالان عرصه صلح و سازش شهرستان خرم‌آباد محقق شد و منجر به آزادی زندانی پس از چهار سال حبس گردید. 

این پرونده مربوط به اتهام قتل عمد به موجب شکایت ولی‌دم بود که با تلاش اعضای هیئت صلح و سازش استان، جلسه‌ای با حضور طرفین برگزار شد. در این نشست، اولیای دم با رضایت کامل و آگاهانه اعلام کردند، با آگاهی کامل از حقوق قانونی خود، با قلبی شکسته، اما به احترام ماه رجب و در راستای پویش به کرامت فاطمی و گذشت علوی می‌بخشم و در راه رضای خداوند متعال، از حق قصاص خود نسبت به متهم پرونده، صرف‌نظر و وی را مورد عفو و گذشت قرار می‌دهیم.

این گذشت بار دیگر جلوه‌ای از فرهنگ ایثار، گذشت و کرامت انسانی در جامعه لرستان را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/