شناسهٔ خبر: 76616015 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرکل استاندارد استان زنجان خبر داد:

صدور اخطاریه و جریمه برای هفت واحد تولیدی در زنجان

زنجان - ایرنا -مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت:در نتایج رسیدگی به پرونده‌ها برای هفت واحد تولیدی رأی تذکر، اخطار و جریمه، دو شرکت، اخذ تعهد، دو واحد دیگر تذکر و اخطار و ۱۷ واحد نیز رأی پرداخت جریمه در حق دولت صادر شد.

صاحب‌خبر -

حمیرا آهنی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای اجرای قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد طی ۹ ماهه سال جاری، ۲۲ جلسه کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد برگزار شد که در جریان آن، پرونده ۴۴ واحد تولیدی مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: این کمیسیون با حضور اعضای ثابت شامل یکی از قضات دادگستری (به انتخاب رئیس قوه قضائیه)، مدیرکل استاندارد استان و نماینده سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان و رئیس اداره حقوقی اداره کل تشکیل می‌شود.

آهنی افزود: بر اساس دستورالعمل و نحوه برگزاری جلسات کمیسیون مذکور در نتایج رسیدگی به پرونده‌ها، یک واحد تولیدی به بهسازی و اصلاح محصول تولیدی خود، یک واحد به جمع‌آوری محصول تولیدی و پرداخت جریمه، یک واحد دیگر به تعطیلی خط تولید و یک واحد نیز به پرداخت جریمه ملزم شد.

وی اضافه کرد: پرونده چهار واحد تولیدی دیگر مستند به ماده ۱۹ دستورالعمل برگزاری جلسات برای تحقیق و بررسی مجدد به کمیسیون ارجاع و پرونده ۹ واحد تولیدی نیز از دستور کار کمیسیون خارج شد.

مدیرکل استاندارد استان زنجان یادآور شد: طبق ماده ۴۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در صورتیکه واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تأییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات با کیفیتی پایین‌تر از استاندارد کنند، موضوع جهت تصمیم‌گیری نهایی در کمیسیون ماده (۴۲) این قانون مطرح خواهد شد.

استان زنجان حدود یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد.