شناسهٔ خبر: 76612761 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

ضرغامی: ارجاع ناآرامی‌ها به کسبه‌ی معترض و عوامل بیگانه، ناقص است / گروه سوم جوانان معترضی هستند که از فقر، فساد، تبعیض و بیکاری به ستوه آمده‌اند و افق امیدوارکننده‌ای نمی‌بینند؛ آنان را هم ببینیم تا کینه‌ها انباشته نشود

عزت‌الله ضرغامی، وزیر پیشین میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ارجاع ناآرامی‌ها به کسبه‌ی معترض و عوامل بیگانه، ناقص است. گروه سوم جوانان معترضی هستند که از فقر، فساد، تبعیض و بیکاری به ستوه آمده‌اند و افق امیدوارکننده‌ای نمی‌بینند. آنان را هم ببینیم تا کینه‌ها انباشته نشود. ترامپ هم غلط کرد.

صاحب‌خبر -
ضرغامی در واکنش به اظهارات ترامپ درباره اعتراضات ایران تصریح کرد: ترامپ غلط کرد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ عزت‌الله ضرغامی، وزیر پیشین میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ارجاع ناآرامی‌ها به کسبه‌ی معترض و عوامل بیگانه، ناقص است. گروه سوم جوانان معترضی هستند که از فقر، فساد، تبعیض و بیکاری به ستوه آمده‌اند و افق امیدوارکننده‌ای نمی‌بینند. آنان را هم ببینیم تا کینه‌ها انباشته نشود. ترامپ هم غلط کرد.