به گزارش رکنا، سرهنگ اسماعیل زراعتیان اعلام کرد: بامداد امروز، یازدهم دی ماه، یک فقره درگیری که به قتل انجامیده بود به مرکز پلیس 110 گزارش شد. این حادثه در بلوار زند شیراز رخ داده و ماموران انتظامی کلانتری 11 زند بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
درگیری بر سر تلفن همراه
وی توضیح داد: در تحقیقات اولیه و بر اساس اظهارات شاهدان، مشخص شد که یک جوان بر سر تلفن همراه با مردی حدوداً 33 ساله وارد مشاجره شده است. این اختلاف به نزاع کشیده شده و در نهایت، فرد مذکور با استفاده از سلاح سرد، مرد 33 ساله را به قتل رسانده است.
دستگیری قاتل در مدت کوتاه
فرمانده انتظامی شیراز افزود: ماموران کلانتری 11 زند به سرعت تحقیقات خود را شروع کردند و توانستند طی کمتر از دو ساعت از وقوع قتل، عامل جنایت را شناسایی و در خیابان بازداشت کنند.
توصیه به شهروندان
این مقام انتظامی از شهروندان خواست تا در شرایط اختلاف به مراجع قانونی رجوع کرده و با صبر و گذشت، از وقوع چنین حوادث تلخ و پیامدهای جبران ناپذیری که می تواند زندگی خانواده ها را تحت تأثیر قرار دهد، پیشگیری کنند.