شناسهٔ خبر: 76586811 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در «راس یک» مطرح شد:

حقوق دریافتی یک دقیقه حضور اوریه در پرسپولیس معادل با یک وام ازدواج + فیلم

علی سرمستی، مجری برنامه «رأس یک»، اعلام کرد سرژ اوریه مدافع تیم پرسپولیس تنها ۲۴۰ دقیقه برای این تیم به میدان رفته اما بابت همین حضور کوتاه، ۱۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان دریافتی داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس محاسبه، هر دقیقه بازی اوریه حدود ۴۶۳ میلیون تومان هزینه برای باشگاه در پی داشته؛ بازیکنی که نه گل زده و نه پاس گل داده است.

برای درک بهتر این رقم، کافی است آن را با وام ازدواج مقایسه کنیم. مبلغ پایه وام ازدواج برای هر یک از زوجین ۳۰۰ میلیون تومان است؛ به این معنا که اوریه در هر دقیقه حضورش در زمین، بیش از یک وام ازدواج دریافت کرده است.

این در حالی است که مدافع پرسپولیس مدتی نیز به دلیل مشکلات جسمانی از جمله بیماری هپاتیت در اختیار تیم نبوده و عملاً خروجی قابل‌توجهی برای باشگاه نداشته است. چنین قراردادهای سنگین بدون عملکرد دفاع‌پذیر، برای هواداری که در سرمای زمستان با پتو روی سکو می‌نشیند و تیمش را حمایت می‌کند، قابل قبول نیست.

این مقایسه بار دیگر شکاف میان دریافتی بازیکنان خارجی و واقعیت‌های اقتصادی جامعه را برجسته می‌کند؛ شکافی که می‌تواند برای افکار عمومی آزاردهنده باشد.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3238509" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1351291/3238509?width=600&height=400"></script></div>