شناسهٔ خبر: 76551572 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

عزم پرسپولیس برای جذب پدیده لیگ برتر

عزم پرسپولیس برای جذب پدیده لیگ برتر

باشگاه پرسپولیس به صورت رسمی خواهان انتقال مدافع جوان و ملی‌پوش شمس‌آذر قزوین شده است.

صاحب‌خبر -

ورزش سه:  پرسپولیس خیلی زود اقدامات نقل و انتقالاتی خود را استارت زده و در این راستا پیشنهاد رسمی خود را به شمس آذر برای انتقال فرزین معامله‌گری ارائه کرده است.

IMG_20251229_195721_706

فرزین معامله گری نیم فصل گذشته از نفت آبادان موردتوجه مهدی رحمتی قرار گرفت و در راستای تقویت سبزپوشان به این تیم پیوست. این مدافع چپ‌پا که قابلیت حضور در پست هافبک میانی و وینگر را نیز دارد، طی اردوهای اخیر تیم المپیک نیز حضوری ثابت در جمع شاگردان امید روانخواه داشته است.

پرسپولیس که برای تقویت خط دفاعی خود در سمت چپ که اکنون میلاد محمدی را در اختیار دارد، به دنبال انتقال مهره‌ موردنیازش است، به واسطه شرایط سنی این بازیکن که زیر ۲۳ سال محسوب می‌شود، پیشنهاد خود را به باشگاه شمس آذر قزوین ارائه داده و در انتظار پاسخ آنهاست.

معامله‌گری به واسطه حضور در تورنمنت‌های تیم المپیک البته با پیشنهاد خارجی نیز مواجه شده و این موضوع به باشگاه شمس آذر ارائه شده است، با این حال باید دید شمس آذر که در آخرین بازی خود در نیم فصل موفق شد تراکتور را در نمایشی درخشان متوقف کند، چه تصمیمی در این زمینه خواهد گرفت و گفته می‌شود آنها به دلیل کورس رقابت برای فرار از منطقه سقوط، به پیشنهادات جذابی که برای چند بازیکن این تیم آمده پاسخ منفی داده‌اند.

پرسپولیس البته با چند آپشن جذاب از جمله انتقال بازیکن قرضی و قطعی به همراه پیشنهاد مبلغ رضایت‌نامه برای این انتقال پیش‌قدم شده است و باید دید آیا سبزهای قزوینی راضی به این انتقال خواهند شد یا خیر.