شناسهٔ خبر: 76531506 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سه حلقه چاه آب در ایلام و بدره به مدار تولید بازگشت

ایلام - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام از رفع نقص فنی و تعویض سه دستگاه الکتروپمپ در تأسیسات آبرسانی شهرهای ایلام و بدره خبر داد و گفت که این کار با صرف ۱۲ میلیارد ریال هزینه و کار فشرده گروه‌های فنی، بدون وقفه در خدمت‌رسانی به مردم انجام شد.

صاحب‌خبر -

محمد محمدی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در پی سوختگی ناگهانی پمپ‌های آب آشامیدنی، گروه‌های واکنش سریع شرکت آبفا بلافاصله به محل این چاه‌ها اعزام شدند و فرایند تعویض و راه‌اندازی دوباره آن‌ها را با موفقیت به پایان رساندند.

وی افزود: در نخستین مورد، چاه تأمین آب واقع در جاده مهران (شهر ایلام) دچار نقص فنی شد که با هماهنگی فوری، اعزام جرثقیل و تلاش هفت‌ساعته کارشناسان، پمپ سوخته با دستگاه نو جایگزین و جریان آب در شبکه پایدار شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام با اشاره به اهمیت این چاه در شبکه توزیع، یادآور شد: این منبع آبی بخش عمده‌ای از نیاز ساکنان «بلوار امام خمینی (ره)»، «میدان ۲۲ بهمن» و «محدوده ۲۴ متری ولی‌عصر» را تأمین می‌کند که با سرعت عمل نیروهای فنی از قطع طولانی‌مدت آب جلوگیری شد.

محمدی همچنین به رفع نقص در دو نقطه دیگر اشاره کرد و گفت: تعویض الکتروپمپ ۱۱۰ کیلووات چاه «هفت‌چشمه» ایلام (تأمین‌کننده آب روستای هفت‌چشمه) و همچنین چاه آب آشامیدنی شهرستان بدره در منطقه «کلم» نیز انجام شد.

وی هزینه انجام این سه طرح اضطراری را افزون بر ۱۲ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پایش مداوم تأسیسات و واکنش سریع به رخدادها، ضامن پایداری آب آشامیدنی در شبکه توزیع است.

بیش از ۲۵۰ هزار مشترک در استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره‌مند هستند.

۶۳ درصد جمعیت استان زیرپوشش شبکه فاضلاب قرار دارند که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است.