شناسهٔ خبر: 76477098 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مشارکت‌های مردمی در حمایت از نیازمندان ۹۶ درصد افزایش یافت

گناباد-ایرنا-معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد از افزایش ۹۶ درصدی میزان مشارکت‌های مردمی این شهرستان در حمایت از نیازمندان و مددجویان تحت پوشش بهزیستی در ۹ ماهه امسال خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا غلامرضا علیخانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: مجموع مشارکت‌های مردمی در این بخش از ۵۳۰ میلیارد ریال در ۹ ماهه سال گذشته به یک هزار و ۴۰ میلیارد ریال در مدت مشابه امسال رسید.

وی این مساله را نشان دهنده اعتماد عمومی مردم وخیرین به مجموعه بهزیستی گناباد و توجه ویژه به اقشار کم‌بضاعت و آسیب‌پذیر دانست. و

وی تصریح کرد: این رشد قابل‌ توجه، حاصل هماهنگی و تعامل مثبت بین نهادهای دولتی، فرمانداری و خیرین نیک‌اندیش شهرستان است که در قالب طرح‌های نقدی و غیرنقدی به مرحله اجرا درآمده است.

وی با تاکید بر سیاست کلی دولت چهاردهم مبنی بر تمرکز بر توسعه مناطق روستایی و محروم و احیای سرمایه‌های طبیعی مانند قنوات برای کمک به اشتغال اقشار کم درآمد اظهار کرد: فرماندار گناباد با محوریت عدالت اجتماعی توجه ویژه‌ای به مناطق محروم و روستایی دارد و در کنار آن حضور پررنگ و مشارکت بی‌دریغ خیرین در امور بهزیستی و حمایت از محرومان، نقشی تعیین‌کننده در کاهش فقر و بهبود کیفیت زندگی آنان ایفا کرده است.

معاون فرماندار گناباد افزود: این رویکرد یکپارچه و مشارکت‌محور نه‌تنها باعث توزیع عادلانه‌تر امکانات شده بلکه زمینه ساز تقویت همبستگی اجتماعی و توسعه پایدار در تمامی نقاط شهرستان به‌ویژه مناطق روستایی محروم است.

پنج هزار و ۵۰۰ مددجو در قالب سه هزار و ۵۰۰ خانوار زیر پوشش خدمات بهزیستی گناباد قرار دارند و ۱۳ مرکز خیریه برای جلب مشارکتهای مردمی تحت نظارت این اداره فعالیت دارد.

مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.