شناسهٔ خبر: 76464680 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تمجید وزیر اوقاف مصر از برنامه استعدادیابی قرآنی با بازدید یک میلیاردی

وزیر اوقاف مصر از استقبال گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی از برنامه استعدادیابی «دولت تلاوت» خبر داد و گفت: تعداد بازدیدها از این برنامه از یک میلیارد فراتر رفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر اوقاف مصر در نشست بررسی ابعاد برنامه تلویزیونی استعدادیابی «دولت تلاوت» که از سوی مؤسسه «الاهرام» این کشور در مقر این مؤسسه برگزار شد، اظهار کرد: تعداد بازدیدها در صفحات رسمی و همچنین سایر صفحات مربوط به برنامه دولت تلاوت از یک میلیارد بازدید فراتر رفته است که این امر جایگاه قرآن کریم در دل مردم مصر را نشان می‌دهد.

وی افزود: این برنامه توانسته است خانواده‌های مصری از گروه‌های مختلف سنی و اقشار اجتماعی و فرهنگی را حول یک صفحه نمایش گرد هم آورد.

وزیر اوقاف مصر تأکید کرد: این موفقیت نتیجه تلاش جمعی بوده است و ده‌ها نیروی توانمند در زمینه‌های کارگردانی، تولید و نوآوری بصری در کنار ستارگان دولت تلاوت یعنی قاریانی که مصری‌ها را به وجد آوردند و گروهی از علمای برجسته علوم قرآنی در تولید این برنامه مشارکت داشته‌اند.

در ادامه احمد فایق، رئیس بخش برنامه‌های شرکت خدمات رسانه‌ای «المتحده» مصر بیان کرد: مقدمات برنامه حدود یک سال و نیم طول کشید و این مسابقه با حضور حدود ۱۴ هزار شرکت‌کننده از سراسر مصر آغاز شد.

وی افزود: با ارزیابی دقیق کمیته داوری انتخاب‌شده از سوی وزارت اوقاف و با حمایت علمای الازهر و اوقاف، ۳۰۰ نفر به مرحله بعدی مسابقه راه یافتند و رقابت‌ها به صورت فشرده و طی ۳ روز متوالی در آکادمی بین‌المللی اوقاف برگزار شد.

فایق تصریح کرد: ۳۲ نفر به مرحله نهایی راه یافتند و این برنامه به احمد الطیب، شیخ الازهر ارائه شد و وی شیخ حسن عبدالنبی را برای عضویت در کمیته داوری انتخاب کرد و همان‌طور که می‌بینید شیخ عبدالنبی در قسمت‌های مختلف برنامه حضور دارد.

در پایان این نشست، مسئولان مؤسسه الاهرام، لوح یادبود این مؤسسه، نسخه‌ای از قرآن و نخستین شماره روزنامه الاهرام را به پاسداشت خدمات قرآنی و نوآوری‌های وزیر اوقاف مصر در خطابه دینی به وی اهدا کردند.