شناسهٔ خبر: 76444451 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

علی آبادی در صحن علنی:

کنار گذاشتن الگوی کشت در برخی محصولات نیازمند اخذ تصمیمات بزرگ است

علی آبادی در صحن علنی: وزیر نیرو گفت: باید الگوی کشت بعضی از محصولات کشاورزی را برای حل مسئله آب کنار بگذاریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، عباس علی آبادی وزیر نیرو در نشست علنی نوبت عصر امروز (سه شنبه، ۲ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در خصوص راهبردها، سیاست‌ها و شیوه‌های حکمرانی مطلوب آب و تعدیل مصرف آب بخش کشاورزی، گفت: یکی از مهم ترین مسائل کشور مسئله آب است که باید برای حل مشکل آن برنامه ریزی و تصمیم گیری درست حرکت کنیم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم ادامه داد: مسئله اصلی ما ندانستن مسئله نیست، کشور ما در منطقه خشک بوده و شرایط تغییر اقلیم موجب شده که با مشکلات بسیاری در حوزه آب مواجه شویم.

وی افزود: در بندرعباس بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ درصد نسبت به مشابه سال گذشته بارش داشتیم که با توجه به نداشتن شرایط نگهداری آن بخشی از آن به دریا رفته و بخشی از آن را توانستیم نگهداری کنیم بنابراین باید شرایطی فراهم شود که بتوانیم از این موهبت‌ها استفاده کنیم.

وزیر نیرو بیان کرد: از لحاظ محیط زیست نیز شرایط خوبی نداریم، متاسفانه برداشت های نابجا و نابهنگام باعث فرونشست شده است که باید به این مسائل توجه کرده و بتوانیم راه حلی برای این معضل پیدا کنیم.

علی آبادی ادامه داد: ما حاضریم که از نقطه نظرات نمایندگان نیز استفاده کنیم تا بتوانیم تحولاتی بنیادین و اساسی برای حل مشکل آب پیدا کنیم. ما موافقیم که باید الگوی کشت را در برخی محصولات کنار بگذاریم و این نیازمند اخذ تصمیمات بزرگ است که حاضریم با برگزاری جلسات با دانشگاهیان و اساتید این حوزه بتوانیم مشکلات این حوزه را حل کنیم.

انتهای پیام/