شناسهٔ خبر: 76437923 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

ابراهیمی در گفت‌و‌گو با آنا:

اصرار مجلس به اصلاح کابینه از سوی دولت است نه استیضاح +فیلم

عضو کمیسیون کشاورزی می‌گوید بعد از یک‌ونیم سال فرصت، ناکارآمدی برخی وزرا آشکار شده و زمان مماشات رو به پایان است. وی تأکید کرد که بعد از اثبات همدلی مجلس با دولت، حالا وقت آن است که رئیس‌جمهور با انجام اصلاحات لازم، وزرای بی‌تحرک را تغییر دهد تا شاهد گشایش در سفره ملت باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، تلاش مجلس همواره بر این بوده که به دولت در اجرای برنامه‌های کابینه کمک کند. با این حال، گرانی‌های افسارگسیخته و نارضایتی مردم موجب شد تا نمایندگان خانه ملت هم به نوبه خود به رئیس مجلس فشار بیاوند تا نهایتا در جلسه روز یکشنبه ۳۰ آذر، بحث استیضاح برخی وزرا رنگ و بوی جدی‌تری به خود بگیرد.

در همین رابطه، «نادرقلی ابراهیمی» عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، گفت: نمایندگان مجلس غیر از تقنین، وظیفه نظارت نیز دارند- نظارت بر اجرای قوانین و مقرراتی که برای مردم گشایش ایجاد کند و دشواری‌های کسب و کار و معیشت را کم کند.

وی افزود: تکلیفی که مجلس شورای اسلامی تاکنون در انجام آن کوتاهی نکرده است، همراهی با دولت آقای پزشکیان و دولتمردان در جهت تسهیل برخی قوانین و مقررات بوده است. وفاق مجلس با دولت که آقای پزشکیان هم بر آن تأکید می‌کنند؛ وفاق روی اجرای برنامه‌ها، خدمت به مردم و گشایش در سفره ملت است. 

این نماینده مجلس ادامه داد: متاسفانه آنچه تاکنون اتفاق افتاده این است که برخی وزرا متوجه نیستند چه سختی و مشکلاتی در معیشت و کسب و کار مردم وجود دارد و روز به روز نه تنها سفره مردم کوچک‌تر شده، بلکه سفره برخی دهک‌ها هم در حال برچیده شدن است!

ابراهیمی تأکید کرد: به همین دلیل، اصرار داریم که اصلاحات لازم را خود آقای پزشکیان در کابینه ایجاد، برخی وزای بی تحرک و بی‌کفایت را تعیین تکلیف و افراد دیگری را به مجلس معرفی کند، اما این اصلاحات اتفاق نیفتاده است. 

نماینده حوزه انتخابیه اراک تأکید کرد: آن چیزی که قطعا به دنبال آن هستیم و پیگیری خواهیم کرد، این است که اگر این اصلاحات صورت نگیرد، طرح استیضاح برخی وزرا که برای آنها امضا جمع شده است، اعلام وصول شود. امیدواریم بر اساس وفاق خدمت به مردم، شاهد گشایش در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی باشیم.

<div id="video-display-embed-code_1076624"><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/1020740/1076624?width=400&height=300"></script></div>

مشروح گفت‌وگوی خبرنگار آنا با ابراهیمی

وی در پاسخ به این سوال که دولت چقدر برای انجام اصلاحات فرصت دارد، گفت: تاکنون فرصت زیادی به دولت داده‌ایم. دولت بعد از یک‌و‌نیم سال مطمئنا میزان کارآمدی و ناکارآمدی وزار را متوجه شده است. وضعیت وزرایی که باعث نابهنجاری در بازار، ناهماهنگی در تهیه حداقل‌های نیاز مردم، گران شدن روزانه اجناس و اوج گرفتن ارز شده‌اند، مشخص است. همه این موارد نشان می‌دهد فرصت تمام شده است. 

ابراهیمی در نهایت تأکید کرد: اصرار ما به آقای پزشکیان اصلاح کابینه و عزل وزرای ناکارآمد است؛ در غیر این صورت، مجلس در اولین فرصت با فشاری که به هیات رئیسه آورده است؛ طرح استیضاح را اعلام وصول خواهد کرد.

انتهای پیام/