شناسهٔ خبر: 76433406 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست شهرداری کرمانشاه:

تسریع در اجرای پروژه‌ها و بهره‌برداری از قطار شهری اولویت شهرداری کرمانشاه است

کرمانشاه - ایرنا - سرپرست شهرداری کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های جاری مدیریت شهری گفت: پیگیری اجرای پروژه‌های بزرگ مقیاس از جمله قطار شهری، تقاطع‌ها و زیرگذرها در دستور کار و اولویت شهرداری قرار دارد و تلاش می‌کنیم این پروژه‌ها هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند.

صاحب‌خبر -

بیژن مرادی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به وضعیت پروژه قطار شهری توضیح داد: پروژه دارای چند پیمانکار است؛ یکی از پیمانکاران مسوول ریل‌گذاری و ایستگاه‌ها، پیمانکار دیگر اجرای ایستگاه ارشاد و پیمانکار سوم تکمیل ایستگاه آزادی و فاز مربوطه است.

به گفته وی، تاکنون تلاش شده تا مشکلات ایجاد شده در مسیرهای موقت، شامل کوتاه شدن معابر و موانع ترافیکی، برطرف شود تا شهروندان از مزایای پروژه بهره‌مند شوند.

وی افزود: پیاده‌روسازی‌های شهر نیز مورد توجه است و خواسته مردم بر این است که پروژه‌های شهری حداقل پنج تا ۱۰ سال دوام داشته باشند و با مصالح و طرح مناسب اجرا شوند.

سرمایه‌گذاری و تأمین منابع

سرپرست شهرداری کرمانشاه در ادامه با اشاره به همکاری با سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی گفت: چندین جلسه با سرمایه‌گذاران برگزار شده و تعدادی از آن‌ها آمادگی خود را برای مشارکت در پروژه‌های شهری اعلام کرده‌اند تا فرآیند تکمیل قطار شهری و سایر پروژه‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

وی همچنین درباره منابع مالی پروژه‌ها بیان کرد: بخشی از بودجه پروژه از محل املاک، تهاتر و مشارکت سرمایه‌گذاران تأمین می‌شود و شهرداری تلاش دارد تا موانع مالی به حداقل برسد و پروژه‌ها به صورت مستمر پیش روند.

بهینه‌سازی مصرف انرژی و منابع آب

مرادی تأکید کرد: یکی از اولویت‌های مدیریت شهری بهینه‌سازی مصرف انرژی و منابع آب است. در صدور پروانه‌های ساختمانی و پایان‌کار ساختمان‌ها، الزامات مربوط به مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان رعایت می‌شود تا استفاده بهینه از انرژی در ساختمان‌ها تضمین شود.

وی ادامه داد: در حوزه برق، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت توزیع برق منعقد شده تا لامپ‌های پرمصرف در پارک‌ها و اماکن عمومی با لامپ‌های کم‌مصرف جایگزین شوند و برنامه‌های فرهنگ‌سازی نیز در سطح شهر اجرا می‌شود.

استفاده بهینه از پساب و آبیاری تحت فشار

سرپرست شهرداری کرمانشاه گفت: برای کاهش هدررفت آب و استفاده بهینه از منابع آبی، سیستم آبیاری تحت فشار در شبکه فضای سبز شهر اجرا می‌شود. برنامه‌ریزی شده است که این سیستم ظرف افق پنج سال به شکل کامل توسعه یابد تا مصرف آب به حداقل برسد و کیفیت فضای سبز شهری حفظ شود.

مرادی در پایان تصریح کرد: با تلاش مدیریت شهری و همکاری نهادهای مرتبط، پروژه‌های بزرگ شهری، به ویژه قطار شهری، با شتاب بیشتری پیش می‌روند و شهروندان به زودی از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند خواهند شد.

کلانشهر کرمانشاه با بیش از یک میلیون نفر جمعیت، هشت منطقه شهری دارد.