شناسهٔ خبر: 76432047 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

توضیحات ظریف درباره توییت ۱۲ سال پیش خود خطاب به دختر نانسی پلوسی/ منظورم احمدی‌نژاد بود!

خبرآنلاین : جواد ظریف معاون سابق رئیس جمهوری توییتی که ۱۲ سال پیش خطاب به دختر نانسی پلوسی رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا نوشته بود را توضیح داد.

صاحب‌خبر -

 

 محمدجواد ظریف معاون سابق رئیس جمهوری در توییتی که منتشر کرده، به توضیح درباره توییت ۱۲ سال پیش خود پرداخت.

ظریف در این پست نوشته است: عبارت «آن مرد رفته» را من اولین بار در شهریور ۱۳۹۲ برای اشاره به جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد به کار بردم.

رمزگشایی ظریف از توییت ۱۲ سال پیش خود/ منظورم احمدی‌نژاد بود!

ماجرای این توییت از آنجا آغاز شد که محمد جواد ظریف وزیر خارجه وقت ایران شهریور ۹۲ در توییتی با تبریک سال نوی یهودیان نوشته بود: «روش هشانا(سال نو یهودی) مبارک باشد». در واکنش به این توییت کریستی پلوسی دختر رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخی نوشت: «ممنون، سال نو با پایان دادن به انکار هلولوکاست توسط ایران شیرین تر می شود.»

ظریف نیز در پاسخ به دختر نانسی پلوسی نوشت: «ایران هرگز هولوکاست را انکار نکرده است، مردی که انکار می کرد، رفته است، سال نو مبارک.»

رمزگشایی ظریف از توییت ۱۲ سال پیش خود/ منظورم احمدی‌نژاد بود!