به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عباس محمدحسنی روز دوشنبه در جمع کارکنان منطقه پدافند هوایی شمالغرب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام از صدر تاریخ تاکنون اظهار کرد: شهدای پدافندهوایی در جنگ ۱۲روزه مایه عزت، افتخار و سند ولایتمداری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شدند.
وی با اشاره به اینکه همه ما مدیون خون پاک شهدا هستیم، گفت: از نگاه قرآن،جهاد و عبادت در تقابل با یکدیگر نیستند، بلکه در کنار هم معنا پیدا می کنند که جوانان غیور و جان برکف ما این مسئله را در همیشه و در همه حال به منصه ظهور رسانده اند.
حجت الاسلام محمدحسنی، حفظ هوشیاری را شرط اصلی موفقیت و کاهش خسارات عنوان کرد و خاطرنشان کرد: تجربه های تاریخی و حوادث معاصر نشان داده است هرجا غفلت رخ داده، دشمن ضربه زده و هرجا آمادگی و هوشیاری وجود داشته، توطئه ها خنثی شده است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به تحولات اخیر اشاره کرد و بیان داشت: هر چند دشمنان به خیال خام خود فکر می کنند به موفقیت هایی دست پیدا کردهاند،اما طبق وعده الهی پیروزی نهایی از آن جبهه حق و ملت های مقاوم خواهد بود.
وی گفت: ایستادگی نیروهای مسلح، اقتدار ملی، رهبری هوشمندانه فرماندهی معظم کل قوا و ایمان راسخ رزمندگان، معادلات دشمن را برهم زده و آنان را به عقب نشینی وادار کرده است.